Čo s poškodenou plávajúcou podlahou?

Dobrý deň! Chcem sa spýtať, či má niekto skúsenosti s odlupovaním plávajúcej podlahy? Pri pracovnom stole, sa mi totiž z kancelárskej stoličky začala jedna časť lúpať. Na začiatku len trošku, stažila som sa to zalakovať, aby to nešlo ďalej, ale už mám fakt otrasný olúpaný fľak na zemi a ide to ďalej. Čo mám s tým robiť? Dočítala som sa, že kancelárske stoličky sú odporúčané na PP len s gumenými kolieskami, ktoré tam samozrejme nemám, ale aj pri výmene sa to lúpe stále viac. Čím to zafixujeeeeem? :(
Odpovedať
Profilova fotka
@12luca6 trebalo ich vymenit hned na zaciatku :)
Odpovedať
daj tam koberec
Odpovedať
Profilova fotka
no, to bude nekvalitna podlaha. pripadne si kup v Ikea taku plastovu priesvitnu podlozku pod kancelarsku stolicku.
Odpovedať
toto iste mame my...dali sme sa nalakat na podlahu ceresna za 10 000sk do obyvacky...a nelupe sa nam to len pod stolickou...ale aj na inych miestach-sa vyduli rozky....kedze nemame fakturu....tak nejaky cas pockame a dame sem nieco ine...Ja som na plavajucu podlahu zanevrela...Povodne sme to cistili vlhkou handrou...teraz nemam odvahu ani na to....uz len vysavame... pan pracujuci s podlahami povedal, ze bud sme to vela macali-co nesuhlasime, alebo nam niekto predal nekvalitu-co bude asi pravda v nasom pripade...alebo by mohlo ist o nerovnu podlahu-co je pravda...a nejak to popracovalo. mali sme par naviac...ale mm sa s tym uz nechce hrat, aby to cele vybral, vymenil a nahadzal spat.
Odpovedať
toto ma aj moja svagrina ktora ma plavajucu podlahu. Ja osobne plavajucu podlahu odmietam a aj podla skusenosti mnohych ludi pocuvam, ze je to dost nekvalitne riesenie. Taku podlahu mozes vymenit, odporucam kvalitne drevo namiesto lacneho laminatu.
Odpovedať
asi by som vymenila celu plavajucu. takto to budes stale len maskovat a vyhadzovat peniaze za rozne maskovacie veci a urobi sa to niekde inde. co to je za podlahu? este by ma zaujimalo co je toto za temu ked sa tu moze clovek vyjadrit len raz? to je novinka ci co?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?