Čím sa lepí parozábrana pod parketami?

Ahojte, potrebujem poradit aku pasku kupit na lepenie parozabrany pod parkety. Mame novostavbu a ked sme kupovali parkety poradili nam, ze okrem klasickej polozky by sme mali dat aj parozabranu koli moznej vlhkosti. Ta by sa vsak mala klast tak aby sa 15 cm prekryvali tie pasy a v tych prekladoch sa ma prelepit. Kto ma s tym skusenosti prosim poradte aku pasku a kde ste nato kupovali? Dakujem moc!!
Odpovedať
Profilova fotka
Existuju podlozky ktore uz maju parozabranu na sebe. My sme taku davali, quickstep. Folia mala na sebe samolepiaci pasik a presah cca 10-15cm. Stala tusim 1€/m. Normalne vsak stoji viac. Ja som mal zlavu.
Odpovedať
@madein1974 Dakuje, za radu..bohuzial vsak my uz mame parozabranu aj foliu kupenu..takze tam nie je cesty spat..skor ma zaujima ako a cim to prelepit. Nevie niekto??
Odpovedať
@lina22 Kvôli akej vlhkosti? Vzlínanej vode zo základov? Alebo má ísť o kondenzáciu na studenej nezateplenej podlahe? Kam budete klásť parkety? Nie vždy je totiž parozábrana nutná, skúste popísať - možno sa trápite zbytočne.
Odpovedať
budeme klast na betonovy poter...odporucili nam parozabranu lebo je to cerstva novostavba..a vraj sa tym nic nepokazi...nejdem uz teraz riesit ci to je nutne ci nie..asi ked s tym pracuju roky tak vedia preco to oporucaju...skor mi ide o to ako to technicky vyriesit...
Odpovedať
@lina22 Ak ide len o pásku, tak treba použiť pásku na parozábrany. Dostať bežne v stavebninách.
Odpovedať
@lina22 my sme to nelepili ziadnou specialnou na parozabrany, ale nejakou kobercovkou z baumaxu. a vsetko v pohode. podlaha je polozena vyse roka.
Odpovedať
je to srdečne jedno čím to zalepíš, hlavne nech to nie je papierová :-) stačí niečo čo neprepúšťa vlhkosť a je to.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?