Čím obložiť schody vo veľmi modernom až minimalisticky riešenom dome...

mate skusenost s obkladom schodov velmi velmi moderne :) Drevo je klasika ale vôbec nam nezapada do konceptu. Viem ze sa to da aj liatou podlahou, mate to niekto??? Chcela som velmi samonosne schody, ale museli sme tam urobit nosnu priecku, takze mame klasiku, schody ale vrchne zabradlie bude sklo, lenze neviem s cim to skombinovat...mne sa povodne velmi pacili samonosne schody take biele leskle, ale neviem z coho to bolo....ak ste niekto toto riesili , dajte vediet..
Odpovedať
@vladulienka1982 ja budem robiť liatu povrchovú úpravu ale asi ešte pretečie veľa vody, lebo ešte som ani schody nespravil :-)
Odpovedať
@vladulienka1982 Rovne drevene stupne su myslim vhodne aj do ultra modernych a sklenenych a zelezych domov/priestorov. Ak chces ozaj take sterilne riesenie tak si tam daj sklo, alebo kludne nejaky lesteny kamen, alebo aj nerez ale to budu ine palky. Myslim ze drevo je ale najvhodnesjie: http://st.houzz.com/simgs/dc81a15c0f3... http://letweknow.com/wp-content/uploa... http://www.resourcedir.directory/insi...
Odpovedať
Ja tu znovu hodim svoj oblubeny material :) -- skuste betonový obklad
Odpovedať
Skuste leštený Gres- vyzerá ako mramor- cena je dostupná- Žarnovica- Prievidza hoď do googlu a uvidíš, mi si ho dáme do chodby, do veľkej izby aj do kuchyne- paráda odolný- nie je veľmi studený ani v lete, a je dobrým vodičom tepla- máme podlahovku inak je krásny- popozeraj ahoj \martuš a ku sklu sa určite hodí.
Odpovedať
Bežne realizujeme schody z liatej podlahy, je to funkčné a pekné riešenie. Jedninou nevýhodou je vysoká pracnosť a tým pádom aj cena od 200 eur/stupeň.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?