Čím a ako vyrovnať krivē anhydridové potery?

Máme v novostavbe anhydridové potery a teraz sme zistili, že sú dosť krivé. Dá sa to vyrovnať nejakým nivelákom? Ďakujem
Odpovedať
@kyselinocka Ako velmi krive su?
Odpovedať
@catscan v kúpeľni to pri dverách bolo aj 1,5 cm, všade letia, obkladač sa dosť sťažuje., Povedal, že to vyleje nivelitom, ale nebude to pod ním robiť šarapatu?
Odpovedať
Profilova fotka
@kyselinocka Neskusali ste oslovit zhotovitela nech vam to pride prebrusit? Malo by to byt v cene. My mame cementove potery a nerovne casti nam zbrusili bez problemov.
Odpovedať
Už to brúsili. Tá podlaha je vyslovene krivá.
Odpovedať
@kyselinocka to sa aj da. No ale asi ano. Nam ked robili anhydrid tak to bolo take riedke ze sa to do kriva ani nedalo spravit.
Odpovedať
To sme si mysleli aj my. A teraz sme prekvapení 😖
Odpovedať
Prave tiez pozeram tie anhydridove potery. http://www.mapei.com/public/CZ/downlo... Urcite sa treba poradit s predajcami, ktory material pouzit na penetraciu anhydridu. Pan obkladac nech radsej pocka s tym nivelitom, lebo potom sa bude vyhovarat na podklad aj ked to tym nivelitom moze po...t on.
Odpovedať
Poslednej dobe sa tie krive anhydrity nejak mnozia. Mozete mi do SS napisat firmu, ktora vam to realizovala? Chystam sa do mesiaca zalievat, aby som sa im vyhol. Jednu negativnu referenciu uz mam s PN.
Odpovedať
@kyselinocka Potrebujete tam vyliať nivelizáciu,. Iba že na anhydrid sa nemôže ísť klasickými nivelizačnými hmotami, ale musia byť originál pre tento účel. Kôli zostatkovej vlhkosti tam nemoze ist klasická nivelizácia, ale taká, ktorá je tiež na báze calciumsulfatu. Takými sú napriklad Murexin CA 20. K tomu ti doporucia aj v hodny penetrák. http://objednaj.murexin.sk/eshop/nive...
Odpovedať
Najskor by som si overil, ci zen poter je fakt anhydridovy... Ta sadra sa totiz leje taka tekuta, ze jej fyzika nedovoli dat ine zakrivenie, ako je polomer zemegule... To sa proste neda...
Odpovedať
@kamenny_koberec2007 Ďakujem, majster ešte premeria, už som volala s obchodným zástupcom, je to v riešení😀
Odpovedať
@smotek7 toto bola firma z Trstíc.
Odpovedať
Článok sa načítava...
@kyselinocka Z Trstíc, dedinky, ktorá má možno 300 obyvatelov je asi 30 poterárskych partii. :-) Sa čudujem, že to sfušovali, lebo u mna neuleteli ani milimeter. Mam ale robili cenmentovy. Sadra by sa mala o to jednoduchšie zbrúsiť, no pochybujem, že obkladač bude čakať týždne. Asi nivelák a nechať si ho, ak to vôbec pôjde zaplatiť poterárom. Uletieť na sadre, ktorá má celkovo 4 max 5 cm 1,5 cm sa hádam ani nedá.
Odpovedať
@pripad001 nekecaj, pochybujem, ze je realne mozne urobit cementovy poter kde odchylka od roviny < 1mm.
Odpovedať
@pripad001 no my sme natrafili asi na tých nesprávnych. Aj my sme si mysleli, že anhydridom nič nepokazíme. No čo už.
Odpovedať
@pripad001 To je neuveritelne kolko firiem clovek najde ked da do googlu "trstice potery" :D
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?