Celoplošný koberec na laminát

mate niekto na laminatovej podlahe celoplosny koberec? Neviem, ako by sa mal polozit, co s jeho okrajmi aby to dobre vyzeralo. Daju sa taketo koberce nejako obsit?
Odpovedať
Profilova fotka
@jaroe obsit sa daju, zvyknu na to mat v predajni kobercov taky stroj, ale plati sa samozrejme za to.. Inak odporucam dat normalne koberec od kraja ku kraju a nejake listy tak ku stene vo farbe koberca, alebo steny.. ( napr. biele). Inak, koberec sa zvykne aj lepit a potom ide na stenu až, kraje su obsite a ide asi 7cm na stenu zo zeme.. mozes to vidiet napr. v hoteloch.
Odpovedať
@katrin21 tak u nas prichadza do uvahy len to obsitie lebo listy uz mame na parketach a lepit na laminat, to asi nie, ci? Povodne sme totiz neplanovali celoplosny koberc len vacsi kusovy. Ale teraz vidim, ze najlepsi bude cez celu izbu
Odpovedať
Profilova fotka
no kludne aj vacsi kusovy, podla mna lepsie vyznie, ak tam uz je plavacka....
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
@jaroe ahoj, prosim ta dali ste ten koberec? my to teraz riesim a tiez uz mame aj plavacku aj listy. ak to mate, mohla by som poprosit aj foto? dakujem pekne :)
Odpovedať
@ivetmatko nedali este, az teraz na jar sa chystame, tak to znova budem riesit. Nemozem uverit, ze sme to za ten rok este nestihli, :-D My sa skor znova prestahujeme, ako dokoncime byt....
Odpovedať
ahojte. planujem dat celoplosny koberec na laminat do detskej izby a dat tam nove listy, lebo tie co su...nedrzia dobre a viac by sami pacili listy vo farbe koberca...ma to niekto takto?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?