Bude vhodná plávajúca podlaha dub k nábytku buk?

Dobrý chcem sa poradiť. Pre necelým rokom sme si kupili do spálne postel , komodu z decodomu - cassanova a to v prevedení buk. Už sme tam mali vstavanu skrinu tiež v prevedení buk. Celá spalna je "buková" . Pred mesiacom sme zrekonštruovali bytové jadro a kuchynu a podlahu sme dali dub hawana - super natural narow. Na budúci rok v lete by som chcel dať aj do ostatných izieb (obývačka, detská a spalňa) tú istu plavajúcu podlahu no bojím sa že v spálni kde je nabytok buk , či to nebude vadiť (kombinácia dub -buk). Čo si o tom myslite.
Odpovedať
Profilova fotka
daj si do spalne celoplosny koberec a mas po probleme
Odpovedať
Mame postel masiv buk a podlahu dyhu dub. JE to naprd. ;-) Hlavne ked su oba povrchy vo svojej prirodne farbe nemorene..
Odpovedať
bude to vadiť, tie štruktúry sa k sebe nehodia
Odpovedať
Profilova fotka
tak si dajte takýto buk a vybavené: http://slovensk2.wix.com/dubova-podla...
Odpovedať
Koberec. Nemusi byt celoplosny, ale všetko bukove musí pohladovo "ležať" na ňom. Niečo čo ten buk a dub prepoji a trochu akoby zmení odtieň jedného alebo druhého dekoru. A musí sa k obom hodiť. Máte o zábavu postarané :-)
Odpovedať
Profilova fotka
myslim si osobne,ze dub s bukom pekne splyva...volila by som kontrastnu podlahu,aspon do spalne si dajte v inej farbe...
Odpovedať
budem riesit nieco podobne.. mame stolarom robenu masivnu postel z jaseňa . nechcem sa jej vzdat. Do domu kupime dlazbu v imitacií dreva, a do izbieb /hostovka, detska, spálna/ chcem plávacku zrejme / alebo teda nieco na podlahove kurenie, ale nie dlazbu a ani liatu podlahu, kedze bude anhydrit / v izbach mi je to jedno aku dam, tam nie je nic zariadene, no v spalni sa vsetky plavacky co som doteraz videla " bili" s nasou postelou, ktora ma sama o sebe peknu jemnulinko bezovu farbu a peknu strukturu.. pravdepobobne bude vstavana skrina vanilkovy lacobel a podlaha v jemnej jasenovej farbe a pod postel dam stovorec koberca 3x3 m tiez vanilkovy aby sa dve navzajom ine struktury / podlaha a postel/ nespajali... pripadne som otvorena novym moznostiam, ak nejake najdem. ale zatial asi takto
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 10 mesiacoch
Profilova fotka
bude to ako pes na oko :)
Odpovedať
My sme to tak voľakedy mali, dokonca Casanovu z decodomu a nebolo to také strašné, dalo sa to. Podlaha bola o niečo tmavšia ako nábytok. Už sme podlahu vymenili.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?