Biele sokle

Ahojte, chcela by som sa vas spytat na vase skusenosti s bielymi listami. Vidiet na nich velmi spina, pripadne skrabance? Dali by ste si ich znovu? Dakujem.
Odpovedať
@josie2 ja by som si ich už nedala.... :-( ...
Odpovedať
preco? zla udrzba?
Odpovedať
@mova0 ?
Odpovedať
Ahoj, ja mam 10cm vysoke biele sokle a som s nimi spokojna, prach na nich vies klasicky povysavat no a ked do nich spravis skrabanec hold je to vidiet ale biele listy su vacsinou natieratelne tak sa to da osetrit. Ja by som ine ako biele uz nechcela, vyzeraju velmi elegantne.
Odpovedať
neviem sa dockat dna kedy sa ich zbavim-pri najblizsom malovani. je na nich velmi vidno prach.
Odpovedať
@atlaska hmm si ma teraz nepotesila... ja som ich mala v plane do brachovho bytu :-((( k parketam do stromecka sa mi tam vizualne uplne hodili... tak co vcul? :-o
Odpovedať
mozno v malom byte nebude problem zakazdm vysavanim dat dole hubicu a vysat aj prach,alebo prebehnut handrou, ale v nasom megadome ma to nebavi. my mame niekde bez list, medzi drevom a stenou je natlaceny korok a je to super, ziadna znicena stena. Ked listy tak u nas uz len tenke hliniky.@anairda
Odpovedať
@atlaska kokok? to som este nepocula. a ani pri umyvani dlazky sa ta stena tam dole, pri podlahe potom nezaspinila, neocapkala?
Odpovedať
@josie2 ... prach... poškriabané vysávačom.... áno dá sa to vyčistiť, .... ale naposledy som tak čistila, že som až farbu zodrala... :-( najskôr som si hovorila, že nemám problém raz za mesiac poriadne vyčistiť v celom dome, .... ale čas rýchlo letí a zdá sa mi to únavné.... ... tiež by som volila tenké hliníkové.... ako má andyfoto.
Odpovedať
ano korok, ladi s nasim dubom. Ja neumyvam vodou, pouzivam vlhke utierky na dlazku. @anairda
Odpovedať
ja mám a asom max spokojná. Určite na nich nie je tak vidno prach ako na hnedých a najmä ja mám dobrý pocit a ani s umývaním sa velmi nezatažujem, povysávam a paráda. Som az prekvapená,že sú určite menej náročné na udržbu a taktiež mám aj biely obklad na podstupniciach a zábradlí a po roku bývania nemožem tomu nič vytknut.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?