Anhydritovy poter - rozdielne vysky v miestnostiach

Zdravim, pred 3 dnami mi vyliali anhydritovy poter. Dnes uz bol pochodzny tak som bol na kontrolu a zistil som ze medzi chodbou na poschodi a spalnou je rozdiel vo vyske cca 7mm (v spalni je vyssia). Poradte ako to vyriesit. Navyse v spalni mam radiatory a chcem dat drevenu podlahu ktora je vysoka 14mm, naproti tomu v chodbe je podlahove kurenie, tam by som chcel laminatovu podlahu + cca 2mm podlozku. To mi spravi az 1,1cm rozdiel medzi jednotlivymi miestnostami. Je rozumne tam davat prechodovu listu do sikma alebo mam dat do chodby nivelacku na dorovnanie. Vdaka.
Odpovedať
Dorovnal by som to nivelizaciou. Ale pozor, na anhydrid nemozete dat lubovolnu nivelizacnu hmotu, iba taku, ktora je na to urcena. A dost velku rolu tu bude zohravat aj vlhkost podkladu. Murexin ma v ponuke napriklad nivelizacie, ktore su urcene na anhydrid.
Odpovedať
Vdaka za odporucanie, a podla vas aku hrubku tej nivelacky je mozne aplikovat? Ako som spomenul, rozdiel finalnej vysky bude viac ako 1cm. Nebude nivelacna vyrazne zvysovat tepelny odpor pre podlahove kurenie?
Odpovedať
@kamenny_koberec2007 Vdaka za odporucanie, a podla vas aku hrubku tej nivelacky je mozne aplikovat? Ako som spomenul, rozdiel finalnej vysky bude viac ako 1cm. Nebude nivelacna vyrazne zvysovat tepelny odpor pre podlahove kurenie?
Odpovedať
napríklad nivelizačná hmota CA 20 od Murexinu je urcena na anhydrid od hrubky 3mm do hrubky 15mm, co vam uplne postacuje. Je vhodna aj pre podlahove vykurovanie a je odolna voci namahaniu kolieskovym nabytkom. Ked si napisete do googlu jej nazov, najdete tam aj technicky list ako tuto hmotu spravne aplikovat na podlahu + pokec o vlastnostiach tejto hmoty, cas zrenia a podobne. cena: http://objednaj.murexin.sk/eshop/nive... ale myslim si ze je to uz potom otazka mnozstevnych zliav.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?