Anhydridove potery

Ahojte Strecháči hľadám kvalitnú firmu na anhydridove potery , viete mi prosím zo skúsenosti poradiť. ďakujem veľmi pekne , lokalita NR
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
Ja som platil naozaj dobremu stavbarovi 1300€za 110m2 anhydrit.ked chces doporucim ti ho ale to som mal bez bloku.
Odpovedať
@ms26071989 nebrat zaruku na podlahovku je dost risk koli 300€, nie? Nehovoriac o tom, ze ta cena je urcite v hornej casti cenoveho spektra za danu pracu.
Odpovedať
@astronom U mna tiez termocem v LV. Spokojnost.
Odpovedať
Dakujem pekne, oslovím spomínanú firmu. Zaťal mám ponuku na 6 cm za 15,5 EUR m2 Ale nemiešajú to na stavbe ale prinesú domiešavačmi. Čo je lepšie miasť na mieste alebo na betonárke ???
Odpovedať
Profilova fotka
V betonarke pomer riadeni pocitacom a co sa tika zaruky bud si poriadne priplatis a mas zaruku alebo poriadne usetris a nemas zaruku ale nezabudaj ze zaliatie nikdy nieje taky problem lebo vzdy sa maju naco vyhovorit napriklad zle polozene rurky alebo foto kable alebo podmienky ci uz chlad skore spustenie podlahoveho kurenie atd.tak nerataj stim ze ked to mas v zaruke ze ti to opravia zadarmo.Chyb si najdu vela kontroluj si to sam lebo dnes co si neskontrolujes vecsinou to nedopadne dobre.Prijemny den a ja som kvoli zaruke usetril 400€ a je to spravene lepsie ako od tych co mi zaruky davaju ;-) prijemny den a prepac za chyby.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?