Aky vrecovy beton do sprchoveho kuta?

Z dovodu spadovania do zlabu som nedaval anhydrid a teda mam v sprchovom kute vynechany poter. Teraz to potrebujem dorobit, aby mohol tuhnut a schnut. Je nejaky vhodny beton na to? Nejaka konkretna referencia?
Odpovedať
@ivantausk podla mna je to uplne, ale ze uplne jedno.
Odpovedať
Jedine suchý betón od Weberu. Všetky ostatné sú na šrot. A prosím vás, neviete, v akej polohe sa dá najlepšie splodiť dieťa? Nejaké referencie poprosím, ideálne aj s fotkami.
Odpovedať
@worker_falcon pekne a inteligentne od zadu a ako hlupe a skarede, to sa musis opytat svojich rodicov....
Odpovedať
@gashtaan skor som myslel nieco take, co bude relativne rychlo tuhnut a schnut a teda obsahuje co najmenej vody, aby som nemusel zase cakat 4-5 tyzdnov, kym budem lepit podlahu....
Odpovedať
@ivantausk rychlo tuhne Baumit Fixbeton, ale vody tam ide cca rovnako... 4-5 tyzdnov sa caka na vyzretie cementu, nie na odparenie vody.
Odpovedať
@gashtaan kolko sa caka na vyschnutie betonu na taku uroven, aby sa nan mohla uz dat tekuta izolacia a lepit dlazba?
Odpovedať
@ivantausk napriklad na takych Mapei Planitop 330 Fast mozes robit hydroizolaciu uz po 24 hodinach, ale jedna vrstva moze mat max 30mm... naviac je to draha sranda a robi sa s nou dost nah*vno.
Odpovedať
@gashtaan no jo, ja mam ca 7 cm... Osobne si myslim, ze ta vlhkost po 24 hodinach je aj v 3 cm stale tak vysoka (ak teda myslis tou vrstvou hrubku betonu), ze to nieje dobry napad... Kam ta vlhkost potom odide?
Odpovedať
@ivantausk nuz, ak chces cakat, kym ta vlhkost uplne "odide", tak si pockas viac ako 4-5 tyzdnov pri tej hrubke pri kazdom materialy.
Odpovedať
@gashtaan ved nechcem cakat kym uplne odide. Skvor je to tak.ako som pisal.hore a teda na taku uroven, ked to uz nesposobi odlepovanie dlazby... I ked je pravda, ze sa to lepi na tu hydroizolacnu vrstvu a cez nu by nemala vlhkost prechadzat do lepidla....
Odpovedať
@ivantausk ako som pisal, na planitop fast mozes naniest hydroizolaciu uz po 24 hodinach, je to uvedene v technickom liste vyrobcu, cize dlazba by sa odlepovat nemala. Na vlhkost v tom sa vykasli, ona si casom cestu najde. Ale tento system je drahy, musis si vybrat ci das za to 250EUR aby si to mal rychlo, alebo 25EUR a mesiac si pockas :)
Odpovedať
Dlazbe trochu vlhky beton nevadi, to nie je plavajuca podlaha.
Odpovedať
Článok sa načítava...
@rillwen dlazbe nie, ale hydroizolacia je s tym v pohode?
Odpovedať
Toto si urobili obkladači keď nastúpili na prácu. Po 2 týždňoch sa pustili do izolácií a obkladu. Ak si obkladáš sám tak aký dáš, taký bude, len nezabudni na sklon!
Odpovedať
@gashtaan ked budem.cakat o mesiac dlhsie, tak zaplatim o 500-600€ viac na najomnom....
Odpovedať
@ivantausk a to nemas ine na praci, ze za ten mesiac sa budes len na beton pozerat a nic ine neurobis?
Odpovedať
@ivantausk pozri toto: http://www.mapei.com/SK-SK/Produkty-p...
Odpovedať
@gashtaan ale jasne, ze mam... Len nechcem robit dlazbu tyzden pred nastahovanim... Radsej by som ako poslednu vnutornu aktivitu robil nabytok...
Odpovedať
@ivantausk Prečo si to nerobil, keď sa sušil anhydrid? Mohli schnuť spolu.
Odpovedať
@ruren lebo bolo treba este upravit nieco v kupelkach.... To bolo dokoncene pred vcerom... A robilo sa milion dalsich veci. Preco je to dolezite vediet?
Odpovedať
Normalne to zabetonuj hocicim, pockaj par dni a pokracuj dalej. Ani hydroizolacii ani dlazbe to vadit nebude, zbytkova vlhkost sa uz nikde navzlina a odpari, alebo naviaze na beton.
Odpovedať
@rillwen tak nejak to spravim.... pockam 2 tyzdne a natrem hydroizolaciou a o dva dni pojde lepidlo... to vyda casovo celkom dobre. vdaka vsetkym za rady.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?