Aký typ podlahy ste dávali do domu s podlahovým kúrením?

... vraj je lepšia dlažba,čo sa týka vodivosti, len si neviem dosť dobre predstaviť dlažbu v obývačke....
Odpovedať
my sme dali plavacku. vsetko ma svoje pre a proti. dlazba je vraj lepsia ked kuris, (aj ked vobec neni tepla ako by som ocakavala) plavacka je podla mna lepsia v lete. ja osobne v lete nenosim papuce a beham bosa ale viem ze keby sme mali dlazbu papuce by som musela nosit.
Odpovedať
drevo-lepene, dlazbu a koberce-ako kde.
Odpovedať
my sme dali uplne vsade dlazbu, cize aj do obybacky a spalni. Zatial vsak nebyvame, takze neviem, aky to bude pocit :-)
Odpovedať
ak by som chcela podlahove, tak urcite dlazbu, lebo je to najvhodnesie, lebo dlazba vam lepsie drzi teplo. plavajuca podlaha velmi skoro vychladne. ale osobne by som nechcela podlahove, ani keby mi ho zadarmo chceli namontovat a ti, co ho maju, tak by ho uz nechceli. aspon v mojom okoli je to tak.
Odpovedať
Na podlahové kúrenie je najlepšie použiť dlažbu, my ideme dávať dlažbu do celého domu okrem izieb tam budeme mať koberec. Plávajúca podlaha pôsobí ako izolant. Príklad: kamarát má na jednej vetve kúpelňu a spálňu, v spálni plávajúca podlaha v kúpelni dlažba. Kúpelňa kúri dobre a na spálňu sa stále sťažoval že mu nekúri. Po rozobratí plávajúcej podlahy a všetkých izolácií pod ňou zistil že kúri aj v spálni, len to troška viac zaizoloval :-D Takže v novom dome ho čaká vytrhávanie podlahy a nalepenie dlažby. Osobne si už iné kúrenie ako podlahové v novostavbe neviem predstaviť , samozrejme musí byť správne používané a hlavne treba do podlahovky púšťať správnu teplotu vody aby nevznikali z používania podlahového kúrenia zdravotné problémy.
Odpovedať
Profilova fotka
pre stanisko : hlavna chyba je ze dal na 1vetvu 2miestnosti.. ani sa mu nedivim ze mu to blbne :D ... ked chce mat niekto plavacku nech ma a prida kurenie,alebo kombinuje s inymi moznostami... ked chce mat niekto dlazbu nech ma ale musi sa naucit chodit s papucami..asi tak... ked chce mat niekto koberce, nech ma.. kazdeho vec.. vzdy ma vsetko svoje plus a minus
Odpovedať
stanislavao a preco by si nechcela podlahove kurenie ani zadarmo? podla mna je podlahovka super vec, aj ked chvilu trvalo kym sme ju spravne nastavili a vyregulovali.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?