Aký je postup prác, keď už je hrubá stavba hotová?

Dobry den prajem, mame hotovu hrubu stavbu, okna nam dovezu za mesiac, chcem sa spytat co prve treba zacat robit a ako postupovat. Co treba skor elektriku alebo kurenie, voda? potom ked je toto hotove, treba omietky a az potom zateplit podlahu? alebo naopak? a zateplenie strechy? dakujem krasne. Budem rada, ked mi napisete ako sa postupuje az po nastahovanie. Cisto len interier. Dakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
Z našej doterajšej praxe: najskôr voda (elektrikou obídeš vodu ľahšie ako naopak), elektrika, zateplenie strechy (dá sa hocikedy v procese), omietky, podlahové kúrenie, poter, krb,obklad, maľovanie,... ďalej neviem, zatiaľ sme neriešili. Zhruba. Ale iste sú niektoré procesy zameniteľné.
Odpovedať
Profilova fotka
Takto: kazdy jeden majster si vie poradit v akomkolvek stadiu stavby. ja postupujem takto- elektrika, voda, kurenie, zaliat podlahy uz len kôli tomu lebo pri zalievani sa rychlo stane ze betonom ospliechas steny.potom omietky, zateplit krov a dat sadrokarton, potom osadit zarubne ak su drevene ak su kovove tak sa davaju este pred zaliatim podlahy, malujes a ides.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
poradte mi prosím, máme hotovú hrubú stavbu, to je bez inžinierskych sieti naťahaných v dome a bez okien, teraz nevieme čo ďalej, lebo siete ťahať nemôžme kvôli súdnemu sporu a neviem či dať okná dvere, alebo oplotiť dom??? :-S
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 rokoch
Síce staršia téma, ale opýtam sa tu. V ktorom štádiu hrubej stavby je dobré spraviť nenosné priečky? Ďakujem.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?