Akú podlahu zvoliť do kuchyne s obývačkou?

Profilova fotka
Korková podlaha,mate nejaké skúsenosti?Je vhodná aj do kuchyne?Nemáme podlahové kúrenie,preto hladám na dotyk príjemný teplí materiál.
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
to podlahové si môžeš kľudne dorobiť a potom môžeš mať aj dlažbu :-)
Odpovedať
@bublinka12 mam pocit, ze znami maju korok aj v kuchyni, tiez prave kvoli tomu, ze nemaju podlahovku :-) a kebyze ju nemam ani my tiez idem do niecoho takehoto :-)
Odpovedať
Profilova fotka
My máme kuchyňu spojenú s obývačkou a máme tam klasickú plávajúcu. Teraz sme však do spálne dávali plavajúcu od firmy classen, typ visiogrande, je to imitácia kameňa. Veľmi dobre to vyzerá a hlavne, nevidno na tom capky a všelijaké fŕkanice od vody a tak. Má to takú matnú a drsnú povrchovú štruktúru a je to celkom príjemné a v podstate nie studené. Určite ju chcem aj do kuchyne aj obyvky - ale časom, teraz ešte prerábame detskú x-) Majú ju aj v Baumaxe, ja som ju objednávala cez net, lebo vyšla lacnejšie.
Odpovedať
ja riesim ci dam do spojenej kuchyne s obyvačkou len plavačku alebo aj dlažbu pod KL? ake su vyhody a nevyhody? kto by to vteraz inak spravil?
Odpovedať
Profilova fotka
Záleží náto čo sa vám páči :-) ale doporučoval by som dlažbu a pod ňu elektickú vyhrievaciu rohož apom na miestách okolo sedačky? alebo kuch.dlažba,obyv.kvalitná plav.podlaha. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@martinatavodova @skalko Kombinacia podlahy (napr. plavajuca a dlazba) moze opticky zmensit priestor. Osobne by som sa priklanal k jednemu druhu podlahy.
Odpovedať
Profilova fotka
@bublinka12 @roman77 @macka23 Mozes polozit aj plavajucu korkovu podlahu, pod ktoru moze ist aj podlahove kurenie. Mne osobne dlazba do kuchyne spojenej s obyvackou nesedi - je to chladne (kuri sa len v zimnych mesiacoch - v pripade podl. kurenia), a tiez sa na dlazbe lahsie rozbije riad. Nevyhoda korku je, ze moze zanechavat viditelne odtlacky - zvlast pri tmavsej podlahe je to vidiet viac.
Odpovedať
Profilova fotka
@mom3 zaleží aj na farbách. oni teraz všetci radi vyberajú ale stejne to za pár rokov vyhažu a dajú si niečo nové trendové :-)
Odpovedať
@skalko @mom3 no mame tam priestor 7,5 x 4,5 m takze podla mna dost velky :) ja sa aj koli tomu pytam ci to pri KL nie je nevhodne davat plavajucu ..ja casto vylejem neico :D resp. stane sa no :)
Odpovedať
to mas dost maly priestor na kuchynu,jedalen obyvku, urcite daj jednoliatu podlahu, plavacku ak hned utries nema sa co s nou stat, jedine ak by tam voda stala dlhu dobu. @martinatavodova
Odpovedať
@atlaska robila som si sama graficky navrh komplet a je to uplne super vacsi ani nepotrebujem .... oki dakuje za radu :)
Odpovedať
@atlaska pozri si moj album teraz som pridala :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@martinatavodova My budeme mat kuchynu+jedalen+obyvacku 40m2, a aj tak asi dame jednliatu podlahu. 33m2 naozaj nie je az tak vela, ako sa na prvy pohlad zda. Mozno keby to bolo do L-ka, by som rozmyslal nad nejakym predelom. Ak vylejes pohar a podobne, plavajuca podlaha urcite nevadi. Predpokladam, ze nevylejes cely kastrol alebo vedro vody.
Odpovedať
@mom3 noo mate tiez super priestor :) kukni moj album ako si to predstavujem ja :) no ja som aj kasttrol schopna ale tak budem hadam davat bacha v novom :D
Odpovedať
Profilova fotka
@martinatavodova ako si si prosim ťa robila ten graficky navrh?
Odpovedať
Profilova fotka
@martinatavodova Pekne. :-) K tej linke v tvare U by som pridal mozno 2 barove stolicky, aby sa s tebou mohla kamoska bavit, kym pripravujes kavu.
Odpovedať
Profilova fotka
@martinatavodova určite nedavať plavaj.podl. do kuch.doporučujem dlažbu,a ak ste na tom finančne dobre su aj lepšie materialy ako napr.Laminam,Levantina,Kalesinterfle :-) x
Odpovedať
navrh je pekny, mne by bolo blizko k TV, ta dlazba prepac ale je tam pariam hrozna, urob jednoliatu podlahu. ved jasne kazdemu staci iny priestor, nam bola obyvka 30 m2 dost mala,mali sme velke fr.okna na celej stene a to sa uz horsie zariaduje. barove stolicky su ti na prd v tomto priestore,zaberu miesto, pru vysavani kvalitne zavadzaju mas tam hned stol a stolicky kamosky si make kam sadnut a vidia na teba. @martinatavodova
Odpovedať
@tanicka696 v praci ..ja navrhujem KL takze ten zvysok je len v ramci moznosti ...nie je to zase ziadna slava :D @mom3 dakujem pekne :) tie barove by sa tam koli tomu kuch.stolu nezmestili...ale nakoniec budeme riesit tu verziu B s ostrovcekom... @skalko no ja uz fakt neviem teraz ale priatel trva na jednoliatom efekte.... @atlaska dakujem :) ja viem tazko sa to tam na ten rozmer pasovalo a taktiez vzor sa mi tazko ladil je to predsa len v PC :) jasne barove tam nejdem riesit to je uz ozaj male na to vsetko....takto to vyzera mozno pre niekoho male ale ja som to vsetko pomerala z podorysu to bolo ok :) zase prerabame starsi dom takze velmi si nenavyberame mozme byt radi aj za toto :)
Odpovedať
Profilova fotka
Tak dajte všade prijemnú dlažbu RAKTIFIKOVANÚ :-)
Odpovedať
ja som tu 4 foto ani nevidela, chcela som pisat ze lepsi by bol ostrov,uplne super ak by nan vyslo varenie aj umyvanie a dozadu plnu linku az po strop ale nevojde tam dobra prac.plocha. Urcite jedna podlaha a svetle steny. @martinatavodova
Odpovedať
Profilova fotka
@bublinka12 ja urcite odporucam korok. robi sa z kvalitnych tvrdenych materialov s vysokou odolnostou, pozri si na nete, hod do googlu. moji znami, co maju korok, su s nim nadmieru spokojni, chodia doma bosi a nie je im ani detom zima, ked sa hraju na zemi. je vhodny aj do kuchyne. Dlazba - je studena, aj ked je podlahove kurenie. oproti korku je teda rozh odne studena. Dlazba sa ti aj obije, korok nie. samozrejme cena je vyssia pri korku, je to cca 30 E/m2. Plavajuce podlahy su ok do ostatnych izieb, my to mame vymyslene tak, ze do izieb dame plavaky (v detskej izbe aj s kobercom) a do obyvacko-kuchyne chceme investovat do korku. @mom3 ake viditelne odtlacky mas na mysli?
Odpovedať
Profilova fotka
@tigerca10 My sme mali plavajucu korkovu podlahu a na tmavej boli vidiet odtlacky od stoliciek, ked sa clovek pozrel proti svetlu. Na svetlej plavajucej korkovej podlahe nebolo vidiet nic. Ale do noveho domu si zase dame korok. Je to naozaj prijemne na pocit a ako vravis - v pohode sa da po nom chodit bosy.
Odpovedať
Profilova fotka
@mom3 aha, to ste asi nemali tvrdeny korok. lebo ten korok, co sa vyrabal kedysi este, bol makky a tym padom sa v nom robili odtlacky...
Odpovedať
Profilova fotka
@tigerca10 Od akeho vyrobcu/predajcu ste mali korok? Bola to lepena podlaha?
Odpovedať
Profilova fotka
@mom3 prepac, ja porovnavam len s korkom mojich kamosiek, tie maju jelinek. myslim, ze lepeny.
Odpovedať
Profilova fotka
@tigerca10 my sme mali tiez korok jelinek, ale nebol lepeny. normalna plavajuca podlaha.
Odpovedať
Profilova fotka
@mom3 aha, tak sa asi treba zamerat na lepeny korok.
Odpovedať
Profilova fotka
my budeme davať kombinacia dlažba a plavajúca, v povodnech kuchyni sme mali vplávajúcu vytiekla myčka a podlaha sa zdula už nechcem riskovať
Odpovedať
mycky maju predsa aquastop dnes snad uz vsetky, a ak je dobre namotovana nema ako vytiect.@dankadina
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?