Aku podlahu s vzhladom BETONU?radte radte radte, inak sa neprestahujeme :)

dobry den modrostrechaci..obehala som uz vsetky mozne aj nemozne podlahove studia neviem neviem vybrat....Velmi sa mi paci podlaha zo vzhladom betonu, najjednoduchsie by bolo capnut tam liatu podlahu, nejake pandomo, ale ta cena je brutal...potrebovali by sme sa dostat na 30-35 eur za meter.tak som hladala plavajucu alebo vinyl..ak by bola vodeodolna, bolo by super...Ale co som nasla ak ma betonovy vzhlad tak je to drazkovane jak kachlicky a netvori to taky kompaktny celok. Navyse manzelovi sa moc nechce tam este vylievat nivelacku, takze lepeny vinyl by nas musel strasne oslovit dekórom aby sme do toho sli..Plavacku som ziadnu taku betonovu nenasla, ze ficia len drevodekory.Dalej sme uvazovali nad gerflor rolkou.Len ten ich betonovy odtien je trochu prilis svetly, je to podlepene textíliou a bojim sa ze to bude jak socik lino natiahnute vyzerat...neviem...hlava ma uz z toho boli. Nasli sme navela navela firmu, co by nam tam spravila bielu epoxidovu ale oni sami ma od toho odhovarali, ze ked zacneme kurit a bude este sadat ten beton, ze nam to popraska a opravy na tom vidno....tam by som sla do bielej...vsetko nam slo super rychlo, chceli sme sa na vianoce stahovat a teraz sme sa zabrzdili na podlahách dverách a obkladoch, ze za svet si nevieme vybrat...ak mate pre mna nejake rady a mal niekto z vas podobne "zvrateny" vkus jak do vyrobnej haly (co mi obcas predajcovia povedali), poradte..jaj a narazila som este na lesteny beton. ale my sme zo Ziliny, teda dom je tam a nenasla som nikoho kto to robi..... Mame vsade podlahove
Odpovedať
Chod a kup zamkovu zamkovu dlazbu :-D Ale nie. Myslim ze asi najviac vzorov bude lino a je pravda ze niekde som zahliadol taku dlazbu. Ale kde to uz neviem. Zda sa mi ze niekde v stavebninach. Ten lesteny beton by mohla robit nejaka firma zo Ziliny. Skusim sa spytat nejakyh znamich ked snimi budem ale neviem ci sa to robi aj v domacnostiach. Ak sa ti pacia vyrobne priestory tak smeruj otazky tam odkial maju dodavatelou :-D inak vacsina velkych firiem ma svojich fixnych dodavateliu a taku sed radi pouzivaju. Skusim pozriet nejaky katalog ci tam nebude nejaka taka sranda :-D A odpovedala si si aj tak uz sama. Idealnebude nasetrit na liatu. To by bol ideal.
Odpovedať
Pozrite si našu kolekciu Acczent Excellence 80, kde máme dekóry betónu. Jedná sa o kompaktný heterogénny vinyl pre komerčné použitie v roli s 2 m šírkou a vysokou odolnosťou. Je tam viac odtieňov od bledej po tmavšie. Produkt je odolný voči vode a pretlačeniu - nemá žiadnu penovú podložku - 2 mm hrúbka. Role sa kladú tesne vedľa seba a je možné použiť 2 spôsoby zvárania. Klasický horúci zvar je najlepšie riešenie, ale je viac viditeľný. V domácom prostredí je možné použiť tzv. studený zvar, použitím špeciálneho lepidla. Vtedy je spoj najmenej viditeľný, ale stále bude vidieť, že tam nejaký spoj je - hlavne proti svetlu. Do ceny by ste sa mali zmestiť, ale to záleží aj od pripravenosti podkladu.
Odpovedať
Ja som daval aj dlazbu aj vinyl ale chceli by to navysit rozpocet. Cca 40-50e. Inac je to vinyl tilo - fichte beton a dlazba refin oxyde light.
Odpovedať
ked chcete aby to vyzeralo ako beton, tak to budete musiet urobit z betonu..len to by sa manzelovi najprv muselo chciet :) pozri youtube, je tam toho plno
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?