Akú podlahu k javorovým dverám?

Ahojte, prosim poradte aka podlaha by sa hodila k javorovym dveram? Je to uplne svetle, skor do biela ako do zlta. Podlahu by som chcela tiez svetlu, len neviem ten odtien. Pacil by sa mi taky isty ako na dverach a do toho nejake tmavsie smuhy. Len ci sa trafim do odtiena :-( Mam v tom riadny zmatok, odbornici radia bud kontrast alebo rovnake, reps. rozdiel o jeden dva odtiene. Mam vsak problem zistit, co je jeden odtien :-D Budem vdacna za kazdu radu.
Odpovedať
ja mam v bytiku javor dvere aj podlahu, sice je podlaha o trochu tmavsia ale je to OK, a doplnene to mam podobnou dlazbou v kuchyni a chodbe aby som to farebne nerozbila ako celok, do bytu sa mi hodi, je to take jednoliate, je to plocha 62 m2-dokopy. Ono tazko trafis rovaky odtien, ale podla mna ako ti vravia o jeden -dva odzeine je to OK, proste nech je to javor.-) aj na dverach aj na podlahe a bude to OK.) neboj sa, trafis to dobre.)
Odpovedať
@jaroe, ak mas moznost tak si od predajcu dveri zapozicaj vzorku a s tou obehaj obchody, budes mat istotu a aj si to budes vediet lepsie predstavit ked prilozis k sebe jednotlive prvky.. :-)
Odpovedať
ja budem mat dvere javor a podlahu orech, tak uvidim, vzorky k sebe pasovali aj kresbou dreva. Som zvedava na skutocnost.
Odpovedať
my máme taktiež interiérové dvere javor a podlahu máme orech - je to pekný kontrast a v niektorých izbách máme podlahu dub európsky od Witex - je to taká veľmi svetlá podlaha a tiež to pekne ladí s tými javorovými dverami. Odporúčam si zobrať z predajne vzorku parkety - treba si to prirovnať k dverám. Ja som to tiež takto riešila - vláčila som domov celé parketové panely :-) , ale oplatilo sa, nebola som potom nemilo prekvapená výsledkom.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?