Akú podlahu do kuchyne spojenej s obývačkou a chodbou?

Aká je ideálna podlaha do kuchyne spojenej s obývačkou a chodbou ? najlepšie niečo čo vyzerá lesklo, je odolné a nerobia sa na tom trvalé škvrny.
Odpovedať
My davame marmoleum
Odpovedať
liaty epoxid, ale keby mala byt moja, tak drevenu podlahu, dobre vyzera, netaha ti na nohy pri vareni, mam odskusane a nevymenila by som
Odpovedať
my máme v takmer celom dome (okrem technickej časti domu a kúpelní) laminátové podlahy Quick Step - maximálna spokojnosť ;-)
Odpovedať
Este tu nikto nespomenul dlazbu 8-) Leskla, nerobia sa na nej skrvny (ak je to teda keramika s glazurou)
Odpovedať
a čo tak korok ?plavajuca korkova podlaha.je to teple vode odolne antistaticke a vhodne pre alergikov
Odpovedať
Profilova fotka
máme skoro všade v dome (okrem obytných izieb na poschodí) jednoliato - na podlahovom kúrení dlažbu so vzorom dreva - výborne sa udržuje, je pekná a nie moc lesklá x-)
Odpovedať
Dobrý den. Co tam dát je celkem složitá otázka. Já mám v celém baráku podlahové topení a taktéž v celém baráku dlažbu. Je to super. Do okamžiku, kdy Vám v létě začne vadit studený povrch dlažby. Takže to začnete vylepšovat pomocí koberců, které překryjí dlažbu a tak to už mám v celém patře, kde jsou 2 pokoje a ložnice. V zádveří je zátěžový koberec od prvopočátku, protože ty mokré fleky v zimě se Vám nebude chtít pořád dokola odstraňovat. Další na řadu přijde koberec v obýváku pod sedací soupravou. A v kuchyni je pouze malá předložka, která je tam podle mě úplně na nic, ale já už některé věci raději ani nekomentuji. Čili jedna věc je jak to vypadá, druhá věc je jak se to udržuje a třetí věc je, jaká je užitná hodnota. A zrovna u podlahy je to určitě individuální záležitost, protože je to drahé a těžce předělatelné řešení. Prostě pro drtivou většinu na celý život. S pozdravem Laďa
Odpovedať
Ja som za drevo, len je to celkom draha zalezitost ...
Odpovedať
Drevenu by som urcite nedavala. Mame v robote v kuchyni a zostavaju tam hrozne flaky.
Odpovedať
Profilova fotka
Aj mna to kvari. Elektricke podlahove kurenie by si ziadalo dobre vodivu dlazbu. Vdaka ladajaskva, myslim, ze ste ma nasmerovali na nejaky typ laminatovej alebo vinylovej podlahy. Aj ja mam prepojenu obyvcku s kuchy :-N nou a jedalenskou castou. Co by ste odporucali okolo kozuba? V spalnach drevena podlaha a infrapanely, dlazba len v zadveri a v kupelniach. Zatial - a nema vela casu to menit - konecny rezultat mojho rozhodnutia.
Odpovedať
drevena palubovka osetrena voskovym olejom. Je krasna, na pocit prijemna v lete aj v zime, flaky neostavaju, vacsie ryhy sa daju znova prebrusit a natriet. Jedina nevyhoda - davat pod nu podlahovku je somarina. :-D My mame v celom dome, okrem chodby a kuchyne. Ak by som este raz mala riesit, tak dam aj do kuchyne..
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
Pod podlahové kúrenie je veľmi príjemná polyuretánová liata podlaha. Je mäkšia než tvrdý epoxid a okamžite prenáša teplo na povrch, nakoľko je celoplošne vyliata priamo na poter. Ani dlažba neprenáša tak dobre teplo, nakoľko sa lepí lepidlom ktoré sa nanáša hrebeňom a vznikajú vduchové bublinky alebo vzduchové kanáliky po hrebeni. je to vidno hlavne keď odliepate starú dlažbu a vidíte na dlážke drážky od hrebeňa. Liata podlaha je najrovnomernejšie a najdokonalejšie priľnutá plocha k podkladu! Je bezšpárová, obnoviteľná a opraviteľná pri poškodení, je hydroizoláciou zároveň, teda nikdy nepretečie, je pocitovo teplejšia než dlažba, chladnejšia než drevo. Stred. A na výber máte cca 1000 odtieňov :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?