Akú dlažbu s imitáciou dreva?

Ahojte, chcem sa spytat na dlazbu s imitaciou dreva, vase typy pripadne skusenosti s touto dlazbou. Mne sa paci napr.http://www.paradyz.com/sk/Collection/living-room/woodentic alebo tato http://www.novabell.it/pagina_eng.asp... nemate ju nahodou niekto? Pripadne ine typy.
Odpovedať
Profilova fotka
Som rada, že si ich spomenula... Ja ich priam milujem!! Narazila som na ne už dávnejšie - páčia sa mi skôr tie tmavšie (wenge) a podobne.. Som rozhodnutá, že do nového bývania si ich poriešim, plne mi ich v niekoľkých predajniach odporúčali. Neviem či si si prešla cenovú reláciu takejto dlažby... mne to vychádzalo dosť drahé :-S
Odpovedať
Profilova fotka
fajoska cca 700/m2 mam pocit - ale je to dobre
Odpovedať
ahoj my ich mame na schodoch mam ich odfotene v albume ale na foto to dobre nevidiet :-( bratranec co obklada tak neveril ze to nie je drevo presvedcil sa az ked sa chytil ;-)
Odpovedať
My sme si objednali túto dlažbu v Madarsku - kvoli cene. Chceli sme mat domcek na pohlad teplejsi a kedze mame podlahove kurenie v celom dome, tak nam poradili gresovú dlažbu (porcelanato) - je to najkvalitnejšia dlažba, ktorá prežije aj nás... No a ked chcete aj vzor dreva - stojí ete viac, lebo to tam špeciálne dorábajú na to... Obyčajná dlažba vzor dreva stojí už od 600,-skk a gres od 1000,-skk. My sme si objednali v madarsku za 7000,-ft/m2, tu na slovensku stojí 1200,-skk/m2. este nám dal aj zlavu, lebo sme mali velké množstvo, tak nás vyšla na 600,-skk - o polovicu lacnejšie ako na SK. 100%presná dlažba s krásnym tmavo-orechovým vzorom. Aj mne sa wenge prvotne viac páčilo, ale tam nie je veľmi vidieť ten vzor toho samotného dreva. andula, ten paradyz na slovensku aj v polsku zoženieš už za 950,-sk/m2
Odpovedať
Profilova fotka
Osobne mi v tomto prípade na cene nebute tak veľmi záležať 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
Takuto dlazbu mozem aj ja ;-) Len ta cena :-| Mame dost velku plochu na polozenie a dat vyse litra za m2, to mi u muza neprejde :-( Mne sa ohromne paci aj tato: http://www.siko-koupelny.cz/Serie.asp... Len som zatial nenasla,ci ju niekto ponuka aj tu v SK. Cenovo vyzera,ze by mohla byt prijatelnejsia :-p Deb: Ktoru dlazbu ste to kupovali, ten Woodentic ci inu? A kde ste boli na zatahu,my sme tiez rozmyslali,ze by sme vybehli do madarska... daj tip,pls ;-) Kamilla: Tie schody su bozskeee :-) Presne take cosi by sa mi pozdavalo, uzasne :-) Aj inde mas tu dlazbu,ci len na schodoch?
Odpovedať
No ja nemam vztah k tmavemu drevu, paci sa mi skor dubove ;-) kamila, ktoru znacku mas v albume, deb presne preto ako vy chceme davat takuto dlazbu nemas fotky tej tvojej? Viem ze je to skor drahsia dlazba ale co sa zabijem ked sa mi paci :-) Deb a kde ste ju presne kupovali?
Odpovedať
mně vadí imitace dřeva na dlažbě, protože dřevo je dřevo, mramor je mramor, kámen je kámen - ale k tomu poslednímu přesto sklouzávám :-N na obkladačkách i dlažbě... :-D ale to jen v mém bytě, u ostatních mi to vůbec nevadí. koukněte také na web italských keramiček, např. ceramica lord, naxos, sant agostino, serrenisima, polis, del conca atd. pokud vezmu jiné země, tak ty "dřevěné" dlaždice jsem viděla asi v katalogu paradyz a v reálu v siku (nevím, jestli to bylo rako nebo něco jiného)
Odpovedať
no zatial fotky nemam, lebo nám to dovezú až o tri týždne.
Odpovedať
Jaj...kupili sme ju v Gyori.
Odpovedať
deb a vies aj aka je to znacka? No tie ktore mna zaujimaju maju cenu vyssiu ale podla vsetkeho aj kvalitu su to omnoho tvrdsie dlazby ta paradyz je gres maju vysoku oteruvzdornost su urcene na vacsie zatazenie takze tiez ocakavam ze by ma prezili a vzhladom k tomu ze to chceme do cleho domu tak aj s cenou sa dalo nieco robit mna len zaujimalo ci ju niekto nema
Odpovedať
pardon.. serenissima nebo cir (to je jedno, mají spolu techtle)
Odpovedať
Článok sa načítava...
yanna ta je pekna kde ju dostat kupit?
Odpovedať
deb, aký máte rozmer tej dlažby? Veľmi som chcela do domu takúto, ale vo väčšom rozmere - napr. 120x25, ale tie sú strááášne drahé. Ale krásne, vyzerajú ako drevo - palubovka. Tak váham a nechávam rozhodnutie do poslednej chvíle.
Odpovedať
Volá sa Forest a vybrali sme si odtieň Cognac - taký tmavší orech. Nájdete ju len na madarských www stránkach, ale tento odtieň som ani nevidela. Ka ste však niektorá z BA a okolia, nájdete ju aj vo Veľkom Bieli na začiatku v tom obchode so sanitou. Len tá cena je tam oveľa vyššia oproti Madarsku. Rozmer je tuším 19 x 39, či nejako tak, presne neviem, je to taký obdĺžnik.
Odpovedať
andula, to je pevný gres, čo prežije aj nás všetky :-)
Odpovedať
Našla som to: http://www.spanyolkeramiacsempe.hu/?p... , ale konkrétne ten odtieň, čo sme my objednali tam nie je. A cena je tam trošku vyššia ako sme ju my kúpili.
Odpovedať
andul, to je těžký. V Praze vím o dvou, kde je to možné vidět (Kerabel a pak na Smíchově hned vedle Ceramica Plus), pak ale jsou nějaký i na Moravě a v Jižních Čechách a v Táboře - tam jich má pán hodně. Nicméně tu dřevěnou moc nevídám, já se tedy na ní ani nezaměřuju, hledám jiný typ dlažby a obkadů. Od těhle firem neuvidíš postavenou koupelnu. Jen vzorkové panely - malé nebo velké. Někdy nemají ani to, jen katalog (ale zastupují je, takže jde spíš o to, kdo nabídne lepší cenu). Musí se to prostě vygooglit - obkady cir, serenissima atd.. nebo italské obklady atp. Nemají to všude, hůř se to hledá.
Odpovedať
hodně různých od té firmy, ne těch dřevěných (v tom Táboře)
Odpovedať
ved googlim ;-) pretoze tie serenissima su krasne, chcela by som rozmer tak 15-60 tiez ju chceme klast ako plavajucu v 1/3 len tu na Sk ju malo predavaju
Odpovedať
Ahojte my sme kupili woodentic skoro do celeho domu (obyvacka, kuchyna, chodba, predsien). Mne sa velmi pacila, na Slovenku ju maju vystavenu len malokde a je pomerne draha. V Polsku sa da zohnat za velmi dobru cenu cca 700skk - staci len pobehat par obchodikov hned za hranicami.
Odpovedať
já taky googlim :-D ono se to kolikrát ani nedá vygooglit, někdy musím firmu po firmě a koukat¨, jaký zastupujou firmy a už mě to nebaví. 8-( Ty dřevěný mají asi v sérii cottage, ale jinak mají většinu jen v malých formátech a jsou to spíš kuchyňské obklady, občas by se dalo použít něco do koupelny. Dřevěný jsem položený viděla akorát v tom Siku a pak občas někde na panelech, ale velmi málo..
Odpovedať
yanka a nemas ju nafotenu lebo tie fotky co som videla boli biedne na dotyk je hladka alebo strukturovana, je ratifikovana na ake spary ste ju ukladali? Yanna.O je to fakt tazke ked ma spredstavu co chces obchodov plno ale...najlepsie sa kupuje ked nevies co chces na nieco ta uz len nahovoria :-D
Odpovedať
Deb aj ta je pekna ;-)
Odpovedať
Deb a mate k nej a cokliky a je ratifikovana pripadny na ake spary ju budete davat?
Odpovedať
kamila schody pekne, mne sa pacia aj tie stolicky co mate nie su tazke a ako sa na nich sedi?
Odpovedať
soklíky k nej nie sú, reže sa na poly, čo sa dáva na soklík. Je taká rovná, hladká a presná, že sa dá uložiť úplne bezšpárovo, ale radili nám, že je lepšie tam čosik nechať, lebo to pracuje stále... no a ešte dilatačky, bo máme veľké miestnosti.
Odpovedať
www.halconceramicas.com seria wood
Odpovedať
tam su myslim ze aj tie co ma deb :-)
Odpovedať
tu moja penazenka pravdepodobne nesiaha, ale komu sa pacie taketo dlazby tak kochajte sa ;-) ;-) http://www.dolejs.net/katalog/keramic...
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?