Akú dlažbu do domu a interier?

dobrý den. zariadujeme nový dom. nevieme kde začať...aké podlahy, lebo dlažba bude na prízemí, a plávajúca podlaha na poschodí...plus akej farby schody a interierové dvere.... nevieme si to akosi zladiť? chcem to v šetko v prírodných farbách, ale nie čiernu, do červena, žlta, ryšava....Páčia sa mi farby ako čokoládová a kapučínko. mám rada vidiecky štýl, a aj smotanovú farbu...nevie mi niekto poradiť do akých odtieňov čo dať? akej farby dlažbu, podlahy, a dvere???
Odpovedať
nikto?
Odpovedať
Profilova fotka
nikto zlakli sme sa rysavej :) ale vazne sak mas nejaky vkus tak sa riad podla neho jasne si napisala co sa ti paci tie dve farby si zladuj a mas to
Odpovedať
Profilova fotka
popozeraj inšpirácie, albumy tu a nájdi si svoj vzor. Bože, snáď si svojprávna a nedáš na rozhodnutie cudzích. Poradiť pri dolaďovaní alebo pri výbere áno, ideálne ak máš fotky ale rozhodnúť za teba? To snáď nie :-|
Odpovedať
nevieme aky dom,ake okna, nabytok, .......ako ti mame poradit? Ak si fakt nevies rady, oslov dizajnera.
Odpovedať
moje nervy ze rysava, kapucinko :-N
Odpovedať
@pancake drz sa jednej farebnej linie. ked "kapucinko" , tak k tomu bielu resp. smotanovu, a opacnym smerom k cokolade. na rysavu by som v tom pripade radsej zabudla. Nech sa ti to nebije. Oslov dizajnera, vyberies si paletu a podla tej pojdete. Nemiesaj studene farby s teplymi, nepouzivaj kriklave farby . Jednoduchym kvalitnym nadcasovym materialom nic nepokazis. nemiesaj leskle s matnym . Nemiesaj kovy. Nepreplacaj to cele.aj vidiek moze byt krasny a jednoduchy. Ta rysava mi tam ale tiez nejako rezonuje. Alebo ked rysava tak potom farby jesenne ale tam to chce opatrne aby to krasne ladilo a nebilo sa . Aby si z vlastneho domu po kratkom case nebola unavena , aby to bolo prijemne aj o desat rokov. Hlavne sa nenechaj uniest momentalnymi naladami typu - v tomto albume na modrejstreche je krasna striebornofialova tapeta a aj ked mam farby jesene a vsade mosadz, uz teraz viem ze sa nehodi, ale velmi sa mi paci, kupim ju .
Odpovedať
@ada32 dakujem moc
Odpovedať
som za cokoladovu,budete to mat teple a utulne a k tomu,ked doladite farby ako napr. zelenu,no proste jedna basen :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@pancake ja som za cokoladovu v kombinacii s kapucinom. V spravnej kombinacii to urobi zaujimavy a hlavne prijemny farebny efekt. Takyto zaklad mozno kombinovat s mnozstvom farieb. Od uz spominanej zelenej, cez fialovu az po tyrkysovu. Pekne ukaze kontrast cokoladovych dveri so zarubnami, svetla podlaha a kapucino na steny. A kludne k tomu mozno dokombinovat jednu stenu v akcentovej farbe. No proste kombinacii je nespocetne mnozstvo. :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?