Ako ste spokojný s dlažbou La futura?

zaujimalo by ma ci mate niekto dlazbu la futura. ako ste s nou spokojny a ci ste nahodou nepoculi co je to za znacku. zaujala ma la futura istropolis 60x60 dark grey leskla.
Odpovedať
1
2
My budeme mít obklady do koupelny Papirus. Ale taky o této značce nic moc nevím. =-)
Odpovedať
Ahoj vralen. Ja by som chcela dať tiež túto dlažbu. Troška som zostala prekvapená, lebo som si myslela, že to bude španiel, ale je to čína. Vraj jej predali už na tony, nemali žiadne reklamácie ohľladne kvality. tiež by som bola rada, keby sa niekto ozval, ak ju už má
Odpovedať
Dlažbu la futura práve kladieme-odtieň white, 60x60, lesklá, 47 m2. Je prekrásna. Majstri čo nám to robia hovoria, že sa zdá byť kvalitná, je aj dosť hrubá-1 cm, a nie je nejako krivá. Dá sa pekne položiť-nie je s tým problém. Ten biely odtieň nie je v skutočnosti čisto biely, ale taký ľahko krémový. Vzor je tiež pekný.Pre túto dlažbu som sa rozhodla za jediný deň aj keď som už rok predtým dlažbu vyberala a dokonca mala objednanú inú.Práve riešim akú farbu špárovačky. Rozmýšlam o takej tmavšej šedej. Dúfam že výsledný efekt nepokazím. DaRK GREY BOLA PRE mňa tmavá.Myslím si, že táto dlažba je nová, aspoň podľa rozprávania skladníka, ktorý nám ju priviezol. Tiež hovoril, že sa začala dobre predávať.Keď ju priviezli mne, tak zároveň bola objednávka na 200 m2 od iného klienta.Je to vraj čína. Našli sme asi 4 dlaždice poškodené z množstva asi 40 m2, ktoré sú už položené.Ostatné je ešte zabalené. Až položíme napíšem.
Odpovedať
boze cina? kazdy hovori aby sa cinska nekupovala. mna aj manzela hned zaujala v obchode. aj cena bola dobra.
Odpovedať
Holky, ale dnes si většina firem nechává všechno vyrobit v Číně. Může to být španělská firma, ale výrobu má v Číně. Tak jak třeba Hyundai u nás. Nám zas ve studiu říkali, že jim to dělají na zakázku. Takže jsem to tak pochopila, že s touto firmou má smlouvu jenom pár studií a nikde jinde, než u nich to člověk nekoupí. Třeba Rako jde koupit volně na internetu, ale tyhle obklady ne. A co mám tak zkušenost s opravdu čínskými výrobky (ne Tchaiwan), tak Číňani jsou právě úplně jedineční v napodobeninách a přesnostech u výrobků. Takže snad jsme si vybrali dobře... ;-)
Odpovedať
tak ja neviem co teraz. uplne ma to zaskocilo. keby som vedela kto ju uz ma, ako je s nou spokojny. o odkial ste kupovali dlazbu la futura. chcela by som si dat ponuky do viacerych firiem.
Odpovedať
Vralen, já bych se toho tolik nebála. To máš jako s obklady z Polska. Mnoho lidí se jich bojí, ale my je měli a byly nakonec úplně super! ;-) My obklady i dlažbu kupovali v PMP studiu v Opavě. Ale ty jsi asi ze Slovenska, takže to ti asi nepomůže, co? :-N Zrovna mi psali, že už je tam máme, ať si je vyzvednem! x-) Tak jsem zvědavá. =-)
Odpovedať
praveze sa mi vemi paci i polska paradyz mistral grafit leskla, no je u nas s trasne draha. a v polsku pod 1000 sk nejde a na slovensku okolo 2300 . ta paradyzka sa mi paci uz minimalne pol roka, no nemam na nu financie. alcar pozri mi prosim v tom studiu ako sa tam pohybuju ceny na tu dlazbu istropolis. dik
Odpovedať
No, mám tu katalog, ale takový menší a jsou v něm spíš obklady do koupelny než dlažby. A ta Istropolis tam není. Možná ji nebudou mít v nabídce ani v tom studiu. Je to koupelnové studio. Navíc tam už asi nepojedu, protože tu dlažbu nám dovezou až domů, takže to asi nepozjišťuju... :-(
Odpovedať
Tak jsem našla něco, co vás bude zajímat... To nejdůležitější se dočtete na str. 10. A nejspíš to nebude žádná Čína, ale fabrika poblíž Plzně!!! :-D http://www.a-keramika.com/data/a-kera...
Odpovedať
vralen paradyz mistral stojí v pl okolo 700 sk- teda aspoň pred 1 mesiac stál toľko. Ale ja tiež pôjdem do tej la futury. Mistrál sa mi zdá trošku tmavý, už som mala podobný odtieň a teraz by som chcela niečo bledšie. Koľko máš ponuku za meter na ten istropolis?
Odpovedať
Ja som ho minulý týždeň kúpila v Prievidzi v akcii 590,- SK za 1 m2.
Odpovedať
Článok sa načítava...
dank1 paradyz alebo istropolis?
Odpovedať
istropolis - white -mám ho z Keramatu. Má ho AJ Keramix Nitra, Žilina, dá sa dohodnú ť na cene. Dodáva WaW Blava.
Odpovedať
paradyz som v polsku nasla na lazienko za 1100 a to je pre mna vela. kde si nasla za 700. ale 60x60 lesklu? na istropolis mame cez 700.
Odpovedať
dank ďakujem, idem to pozrieť, ja som sa tiež rozhodla pre la fururu, len teraz neviem, či to bol metropolis alebo istropolis- som ja hlava dubová :-D ale je veľmi pekná, bledučká- o odtieň tmavšia od bielej
Odpovedať
Stanislava: Myslím si že je to tá istá, čo mám ja, pretože ten popis súhlasí. Vralen: Keď som sa informovala na istropolis v Keramixe Nitra aj Žilina, tak najskôr povedali cenu 849,- SK. Keď som ale povedala, že Prievidza má na túto dlažbu akciu na 590,- SK, tak zrazu povedali, že sa na niečom bude dať dohodnúť. Konkrétne v Nitre niekam ten pracovník volal a potom mi povedal cenu asi ešte o 10 SK menej ako Prievidza. Ja som to nakoniec brala z Prievidze, lebo tí mi to aj doviezli, a mala som to najbližšie.
Odpovedať
Profilova fotka
My máme túto, prišla perfektne zabalená z Talianska, je úplne rovná, rozbalili sme niekoľko krabíc - rovnaká farebnosť i lesk - v dnešnej dobe sa v Číne už vyrába všetko, takže to už ani neriešim. Objednali sme si kanadský sprchový kút a aj ten je vyrobený v Číne. http://www.modrastrecha.sk/album/view...
Odpovedať
dank, dobre si na to išla :-D klobúk dolu, aj ja to tak urobím ;-)
Odpovedať
Holky, tak nám obklady už dorazily a jsou na nich české nápisy a výrobce keramická dílna Plzeň a listely mají přímo nápis Lasselsberger! Takže tady fakt nestrašte s Čínou! ;-) A vypadají super. Nebýt debilního řidiče, který vlastní vinou rozflákal 14 prořezaných obkladů :-p, tak je všechno na jedničku! :-)
Odpovedať
my mame istropolis za 16 eur, ale z vaznych dovodov. asi ju zoberiem. co vy na to. je to obrovska zlava.
Odpovedať
vralen, čo sú vážne dôvovdy?
Odpovedať
Profilova fotka
Dnes som obzrela krabice našej dlažby - vyrobené v Spojených arabských emirátoch :-) takže prevádzky La futury sú asi po celom svete.
Odpovedať
Fíha, holky tak to máme fakt asi unikátní obklady a dlažby! :-D ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
la futura je obchodna znacka - kt. ponuka okrem obkladov a dlazieb aj sprch. kuty a ine... vyrobcov je viacej... z celeho sveta :-) ale za lepsie cenove podmienky... to ste uz viacere zistili :-)
Odpovedať
Zaujímavé je, že naša dlažba istropolis nemala na obale uvedeného žiadneho výrobcu. Vyzeralo, že to bolo balené na Slovensku okrem iného aj slovenský text, ale výrobca nie je uvedený.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte.Každá obkladačka musí mat na druhej strane vytlačené logo keramiky,alebo made in ...... .Je tam niečo vytlačené?
Odpovedať
zosatala nám jediná celá: je tam jediný nápis eagle brand, potom v kaťdom rohôu je nejaké logo, ale bez nápisu, vyzerá to ako nejaký hrad-je to pre mňa neidentifikovateľné. ešte v strede nejaké číslo s nulami vpredu, alebo vzadu a šipka, ktorým smerom sa má klásť. To je všetko. Priznám sa nič mi to nehôovorí. Ak niekto viete zistite. Z angličtiny doslovne orol značka.
Odpovedať
no my sme sa rozhodli pre tu la futuru dark grey, ideme si ju objednat. kde by som inde zohnala dlazbu za 450
Odpovedať
vralen, a kde sa dá kúpiť v takej cene?
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?