Ako riešite lišty k plávajúcej podlahe okolo zárubní?

Zakaždým, keď sme dávali plávačku nastal problém okolo zárubní, ktoré sme nechali pôvodné. Odskok od steny sme nachali cm, tým ale okolo zárubní vznikla medzera, ktorú ale lišta nezakryje. Je nejaká možnosť ako to vyriešiť?
Odpovedať
Profilova fotka
Plávajúca sa dáva pod obložku.
Odpovedať
....tak ako PRO, si jej teda poradil...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 rokoch
Ako riešite lišty k podlahe okolo zárubní? Myslím ale, že ako ukončujete lištu pri zárubni? Dávate ju na doraz k zárubni, alebo tam dáte ešte ukončovaciu spojku? Vid obrazky.
Odpovedať
urcite ten ukoncovaci diel,takto to nevyzera dobre a pojde tam spina
Odpovedať
@antonmesaros Obložku obrežeš aby vošla lišta??? Ukáž mi nejaké foto ako to pekne vyzerá... ;-)
Odpovedať
@leanice Asi takto som to robil ja lepidlo Mamut a spojky+ rohové spojky,a koncové ukončenie ĽS+PS podľa potreby...
Odpovedať
@technik007 Velmi pekne to vyzera naozaj. Chcela som to bez tej koncovky, ale vyzera to lepsie. Spravime to takto, vdaka. Este sa spytam na toho mamuta, lepili sme nim listy v jednej izbe, ale strasne slabo to chytalo, az ked mamut zaschol, tak to drzalo, museli sme na listy prilozit zataz, aby to drzalo, a az ked mamut zatvrdol, dali sme zataz prec. Ako si to lepil ty? Prikladal si listy pri lepeni niecim? Vdaka.
Odpovedať
Profilova fotka
Ak vidím plastové lišty a spojky, koncovky je mi z toho na grc. Vyzerá to hrozne amatersky.
Odpovedať
Profilova fotka
@jnfloor tak to mame rovnaky nazor na listy, koncovky a pod... U mna nebude ani 1 kus :-)
Odpovedať
@jnfloor tie devene nie su o nic lepsie, pravy uhol ked je kriva stena je probkem zapilit, spoj nemas ako pekne spravit, plastove maju aspon gumovy pasik lepsie sa prisposobia stene, nerovnosti podlahy ... je to lepsie ako mdf listy
Odpovedať
@jnfloor @abobo a co potom davate? ako ukoncujete podlahu pri stene?
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@leanice pri stene bude lista ktoru neuvidis, lebo bude schovana v omietke... ;-)
Odpovedať
@abobo tak to netusim co je, neviem si to predstavit
Odpovedať
Profilova fotka
@leanice o mesiac mrkni do albumu, uvidis :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@sysell No pravý uhol nieje skoro nikde, ale na pokosovej píle si nastavíte uhol aký chcete a to nemôže robiť niekto kto o tom počul alebo videl na YouTube. Pri zárubní sa to robí tak ze si sa zreze aby lista čo najlepšie sedela pri obložke ak vyčnieva trochu lista tak sa pretmeli parketovym tmelom. Tento detail bude vyzerať dobre a nikto nikdy nebude riešiť vás detail pri obložke.
Odpovedať
Profilova fotka
@leanice pri stene neviem ako myslíte. Keď konci lista nieje tam obložka sa robí tak lista na stene koniec sa zreze 45 stupňov a spraví sa zašepkala pod 45 stupňami. Ťažko mi to je opísať.
Odpovedať
@leanice Musel byť ten Mamut starý,nový je bez problému...Ja som lepil stred lišty na viacerých bodoch a priložil som lištu k stene a hotovo.Nedával som žiadnu záťaž a nič podobné.Drží to doteraz..Keď som potreboval dať dole na jednom mieste lištu, šla dole ale s omietkou ;-) Pokiaľ máš rovnú stenu, tak lišta Ti bude držať bez záťaže, pokiaľ máš trošku krivú stenu tak tam musíš niečim zaťažiť...nerovnosť. :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?