Ako opraviť podlahu so škvárobetónom?

Profilova fotka
Potrebovala by som radu. Pri rekonštrukkcii domu sme zistili, že na poschodí sú všetky podlahy poškodené, sú tam hrbole, nakoľko bol tam pred 40 rokmi použitý škvarobetón a ten postupne "vystreľoval". Neviem, že ak by sme len vybrali tie poškodené miesta a nanovo zalilali betonom, na to dali plávajúcu podlahu, či by to po čase nezačalo vystreľovať na iných miestach a opať tú podlahu nedvihlo.Alebo, čo sa stým dá robiť. Vyberať celý betón a ešte aj tú škvaru si neviem ani predstaviť.
Odpovedať
Profilova fotka
podla mna najlepsie zaliat znova betonom. aspon 5cm a hodit tam 4mm kari siet.A budes mat klud na cely zivot.
Odpovedať
Treba zistiť čo je pod škvarobetonom, či beton alebo dosky, Vybrať škvarobeton z celej miestnosti dať polystyrén, igelit a urobiť nový poter, ak tam máte elektroinštaláciu, lebo v niektorých domoch bola vedená cez podlahy, tak urobiť novú cez steny. Ak máte dosky tak uložiť polystyrén, igelit, ľahčený poter buď z liaporu, alebo z guličkového polystyrénu, kvôli záťaži.
Odpovedať
Profilova fotka
Pod škvarobetonom je beton určite.Nám len išlo o to, aby sme tú vrstvu poteru a škvarobetónu nemuseli vyberať. Na druhej strane, tiež nie je veľmi reálne len zaliať betónom, lebo je tam dosť vysoká podlaha a ešte ked dáme plávajúcu......nevyjdeme na balkón. Hovorili nám tiež, aby sme na to naliliali vodu, aby vyschla a keď po dvoch týždňoch nezačne podlaha pracovať, tak to môžeme len vyrovnať a už sa to viac dvíhať nebude
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?