Ako opraviť "odskočenú" dlažby

Chcem sa opýtať či niekto nemá skúsenosti ako opraviť dlažbu položenú na anhydrid. Po roku kúrenia majú 3 dlaždice položené cez dilatačnú špáru na časti dutý zvuk, jedna sa dokonca mierne zakýve pre zaťažení rohu. Rozmer 60x60cm. Zvyšná podlaha je OK. Nerád by som robil veľký zásah s rozbitím dlaždíc. Bolo použite Flexi lepidlo C2TE a práve na časti dlažby cez dilatačnú špáru SOUDAL LEPIDLO NA OBKLADAČKY. Dalo by so to nejak "podliať" ? Má niekto skúsenosti ? Keď áno tak čím. Ďakujem za každú radu.
Odpovedať
@scribe Nedá. Jedine vybrať odlepenú dlaždicu, miesto a spodok dlaždice vyčistiť a znovu nalepiť. Najlepšie je nalepiť novú dlaždicu. A potom vyšpárovať.
Odpovedať
Profilova fotka
podlepiť to nemáš ako, jedine spraviť nanovo, no starú obkladačku by som tiež už nepoužíval, tak ako písal @chrobak7
Odpovedať
Prečo starú dlažbu nie...?
Odpovedať
Toto som veľmi nechcel čítať 8-( . Dúfal som že existuje nejaké "mlieko" z lepidla čo dokážem cez odšpárovaný otvor natlačiť pod dlaždicu. Dutý zvuk je totiž hneď vedľa špáry. Ale bola to taká moja laická úvaha. Bez rozbitia tú dlaždicu asi nikto nevyberie. Pravdepodobne by došlo k poškodeniu ostatných okolo, aj keď to je gres. Takže nanovo použiť neprichádza do úvahy.
Odpovedať
Profilova fotka
@scribe Môžeš to opravovať ako len chceš pokiaľ nebudeš mať nad dilatačnou špárou v poteri dilatačnú špáru aj v dlažbe tak ti tu bude stále robiť problémy.
Odpovedať
nie, najlepšie bude ak ju vyberieš a položíš úplne novú..
Odpovedať
ak sa dlaždica pri výbere nepoškodí a dá sa očistiť od starého lepidla, môže sa nalepiť aj tá stará..... máme odkúšané....
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?