Ako DOložiť plávajúcu podlahu

Profilova fotka
Čaute decká, chcem sa spýtať ako riešiť "problém" čo nastal. Kladieme plávačku 1x...začali sme so šatníkom a vyšlo nám doložiť zhruba 4cm... moja otázka teda je či sa takýto kúsok dokladá, alebo to treba predom vumerať aby k tomu nedošlo. Esteticky ma to až tak netrápi keďže tam má byť vstavaná skryňa, ale môže to tak zostať..pokračujeme do spálne a rád by som sa tomu na konci vyhol. Vďaka za rady a pomoc :-)
Odpovedať
Profilova fotka

Odpovedať
Profilova fotka
Bez problémov to môžete doložiť.Nemalo by to tak byť ale je to bez problémov. Môžete aj vybrať prvý rad čo ste zakladali a pajsrom dotlačiť plochu o 4 cm späť a zrezať aj z druhej strany.Nabudúce sa oplatí dvakrát meraj a raz rež.
Odpovedať
4cm by malo byt ok pri plavacke je dokonca uvedene vacsinou ze kolko min ma mat ked je v vstavanej to tam ani davat nemusite :)
Odpovedať
Je dobre si to najskor rozmerat aj my sme sa takto poucili :-D tiez na mieste,kde to nevadi. Tusim 3 cm sme dorezavali v spajzi. Ziadny problem s tou castou nie je,nevyduva sa ani nic podobne.
Odpovedať
ak budete klast aj inde urcite premerat najskor, ked som kladol svoj dom v kazdej miestnosti som so svagrom prvych 10 minut behal s metrom a kalkulackou a prepocitavali sme vsetky odrezky… napriek tomu na jednom mieste pri okne mi zostal odrezok 3cm pozdlz celeho fr. okna a ziadny problem pocas celej vykurovacej sezony
Odpovedať
Profilova fotka
A čo ak to predom vymerám a zas by to tak vychádzalo ? Zrežem približne polovicu po dĺžke z prvej rady a potom aj z poslednej ?
Odpovedať
ano, alebo ak to je iba jedna miestnost a esteticky to nevadi skusit polozenie opacnym smerom (o 90°)
Odpovedať
Profilova fotka
Odmeraj to po kraj toho kliku tak to odrez a zaklilni normalne sa to tak robi nic sa nestane. Co ti ostane tym zacni druhu miestnost ak to vies odrezat rovno. Ziadna veda okolo toho :-)
Odpovedať
Čo to je za"alobal " pod plavackou?
Odpovedať
@djgj Kľudne ten kúsok doložte ,nič sa nestane .
Odpovedať
Profilova fotka
@fugas20 to je akože proti vlhkosti aj kročajová v jednom ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?