Aké podlahy - KAINDL, EGGER, Classen, KRONO Original?

Dobrý deň, riešime podlahu do bytu, a teoreticky sme vybrali od firmy Krono Original (že nemčury), ale začal som trocha pozerať skúsenosti s touto podlahou a už som si nie celkom istý, preto sa chcem popýtať čo vravíte, ktorá je kvalitou z týchto značiek najlepšie na tom: KAINDL, EGGER, Classen, KRONO Original. ďakujem
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
Quickstep
Odpovedať
My sme dali podlahu značky Krono Originál a som spokojná aj s cenou a aj s údržbou. Vybrali sme taký odtieň, na ktorom nie je vidieť prach :-). Po prebehnutí vysávačom a mopom je ako nová, nezostávajú žiadne šmuhy a fľaky. Ja by som nemenila. Tiež som silno uvažovala nad značkou Quickstep, ale cena modelov, ktoré sa mi páčili bola žiaľ nad naše finančné možnosti :-(.
Odpovedať
Madein1974 ako vraví Arevka, nemáme 20€ na m2, som si vedomý, že quickstep je qvalita, keby na ňu mám hneď si ju vyberiem, ale práve preto som ju nezaradil do možností :(. Arevka a vedeli by ste mi povedať čo mate za podlahu od Krona??? lebo mi máme zatiaľ vybratý veľmi bledý odtieň Dub Corona so 4V drážkou, ale mali dobrý výber aj z KAINDLU, ako sa vám podlaha osádzala atď
Odpovedať
Profilova fotka
My máme KAINDL, sme veľmi spokojní... dobre sa osádzala, dobre sa udržiava, mám foto v albume. Podlaha má tri roky, vyzerá presne ako keď bola kúpená... A cenovo prístupná.
Odpovedať
@drakoager Neviem spamäti presne odtieň, musela by som pozrieť v dokladoch. Tiež máme V4 drážku, je to bledší odtieň. Osádzala sa veľmi dobre, lamely sú užšie. Cena bola okolo 14 € za meter štvorcový. Ja som veľmi spokojná.
Odpovedať
@drakoager všetko sú to kvalitné značky, aj Meister, Witex a Kährs sú dobré osvedčené, kvalitné značky
Odpovedať
My máme podlahu Kaindl 9 mesiacov a spokojná som nie až tak, ako som očakávala lebo vidno flaky "capky" a šmuhy oproti svetlu neviem či je to tým, že bola lacná okolo 14 eur stál alebo materiál nanič. Ako nové určite nevyzerajú, ked človek po nom kráča každý deň a aj dieťa s detskými dopravnými prostriedkami (motorka, autá a traktory).
Odpovedať
@drakoager alebo si pozrite moj album tak tam vyzerajú nové bez flakov, ked sme ešte nebývali ako teraz ked bývame.
Odpovedať
Vďaka za odpovede, ešte niekto ma skúsenosť???
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Mohli by ste mi poslať fotku položenej podlahy dub corona? Mna tiež zaujala v obchode, len chcela by som ju vidieť položenú. Ďakujem
Odpovedať
Ja som daval do celeho domu >>> http://www.parkettmann.sk/parkety/act... Ja som ju kupoval po cca 8 - 9 €. Uz sa presne nepamatam. Urcite doporucujem len 8mm/AC4 alebo 5 nech je to uz hocico.
Odpovedať
Profilova fotka
My mame Kaindl 3 roky a stale je rovnaka, super sa udrziava. Do domu ju toez budeme davat len iny odtien..
Odpovedať
Článok sa načítava...
ja som daval do dvoch izieb egger a do dvoch izieb Classen.....pre porovnanie Classen sa kladol priam dokonale...jednoducho a rychlo.... ;-)
Odpovedať
uz ked tu je debata o znackach, tak by som sa spytal na Cronoswiss - ma niekto skusenost s nou? Zvazujeme kupu Kronoswiss New York 8mm AC4/32 s V4 drazkami do kuchyne a chodby .
Odpovedať
Tie plávačky, čo sa predávaju v Diegu okolo 8€ za m2, to su šmejdové? Netušim aké značky tam sú.
Odpovedať
egger odporucam
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
tiez hladame nejaku plavacku do 10 eu maximalne, mate nejaky tip prosim ? taka nejaka kvalita za rozumnu cenu ? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@claudica aka je to presne podlaha prosim, odtien ? kolko stala prosim ? je velmi pekna :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@inuska111 je to KAINDL borovica 37373 SA , kupovali sme ju ešte v r. 2011 a vtedy stála okolo 12 €/m2, zdá sa mi, že som ju už videla kdesi aj lacnejšiu. Ale som s ňou maximálne spokojná, dobre sa udržiava a podľa mňa je ešte stále pekná, nevidieť žiadne škrabance ani nič a to máme v byte aj psa, takže odporúčam ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@claudica Ďakujeeeeem :-)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
dala jsem si Quickstep a jsem moc ráda, že jsem si připlatila, kvalita, jinak se mi líbí i Parador
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Kúpil som KaindlNatural T.10.0 Premium odtieň Hickory Fresno.Kupovali sme ju lebo sa nám veľmi páčila a polské podlahy sme do novostavby nechceli.Poviem vám ,že keby som sa rozhodoval ešte raz , tak KAINDL ani zadarmo.Reklamujeme ju už asi 4-krát lebo pri pokládke som zistil že asi 50% z každého balíka je krivá.Pri spojení 4V hrany bol rozdiel aj 4mm ,tak si viete predstaviť tú "nádhernú" robotu.Pokladal som už rôzne podlahy aj poské a ani raz som nemal problém.Myslím si že za tie peniaze je to najväčší brloch na našom trhu.Vyjadrenie firmy po osobnej prehliadke bolo každú jednu si primerajte aby bola rovná a zlé vám vymeníme.Tak už idem vymieňať asi 4-krát.Pravdepodobne posielajú na slovensko vyradené série z nemecka aby ich predali slovenskej "TUPAČI" za plnú cenu.
Odpovedať
My mame tiez kaindl a som z nej nestastna, mame novostavbu, potery rovne a podlaha vydava praskave zvuky, mate niekto aj taketo skusenosti s kaindlom? Inak je velmi pekna, 10mm, s v drazkami
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Úplne rovnaký problem. Od začiatku sa zvuky častejšie a častejšie opakuju a znasobuju. KAINDL už nikdy!
Odpovedať
@livia341 neviem najst vo Vasom albume tie fotky - nove a pouzivane. :) dakujem
Odpovedať
@drakoager Ja by som volil z týchto jedine Egger alebo Parador,Barry Alloc.
Odpovedať
@moninka74 ja mám v albume len nové, keď sme sa nastahovali.A terajši stav podlah nemám v albume chcete ich vidieť? mám ich odfotit?
Odpovedať
@livia341 ja som to z Vasej reakcie pre drakoager pochopila tak, ze tam mate fotky aj ako vyzeraju uz pouzivane, ze nie ste velmi spokojna... "alebo si pozrite moj album tak tam vyzerajú nové bez flakov, ked sme ešte nebývali ako teraz ked bývame." :-) :-) ale ked to nie je problem, tak by som aj bola zvedava na tie fotky. Dakujem
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?