Ake Flex lepidlo ?? (znacka)

Zdravim, zhanam flex lepidlo S1 na lepenie dlazby na podlahove kurenie ako aj na obklad a kamen na stenu - no tazko u nas zohnat nieco ina ako Den Braven (toto nechcem) este je moznost Hasit AG Flex S1 alebo Quick Mix (neviem presne tym ale C2TE S1) - ako su na tom tieto znacky s kavalitou ?
Odpovedať
@jolaus100 preco nechces Den Braven?
Odpovedať
neviem, uz len z principu kazdy odhovara od tejto znacky - je to poliak a nechcem nalepit dlazbu za 2500e s lepidlo ku ktoremu nemam doveru lebo kazdy od toho odhovara
Odpovedať
Profilova fotka
@jolaus100 Quickmix RKS je S1 kove lepidlo, osobne ho pouzivam na lepenie obkladov exterieri. Do interieru mozem este odporucit aj Z301 FX Profi od Basf nie je sice S1, ale je na to urcene.
Odpovedať
@jolaus100 aha v kosiciach maju stavebniny len den braven.... ano. Odhovaraju len buzeranti kludne si to kup, ak neches to urcite nudu mat daky baumit flex top, to maju skoro vsade
Odpovedať
@jolaus100 neviem odkial si nabral ze Den Braven je poliak, ale kazdopadne, mali by si polepsit v marketingu a nie vsetko vsadil len na mamut :)
Odpovedať
quick mix ma s1 lepidlo aj F-DBK...ale neviem ci je urcene na kurenie
Odpovedať
@johnyfly1 ja som lepil vsetko na mapei kvalita top sice aj cena ale mal som anhydrit takze som aj chcel top lepidlo
Odpovedať
ked uz sme pri tych S1 lepidlach tak chcem natiahnut kusok sietky a ostalo mi doma ten quick mix C2TES1...mozem do nho vtlacit tu sietku ci radsej mam kupit klasicke lepidlo? je to asi 20cm siroke pod parapetou :) a na to omietka samozrejme :)
Odpovedať
Ja mam vybornu skusenost s Murexinom KGF 65 C2TE S1, je to kvalitka, kde byvas ze nevies zoo at ine lepidlo ako Den Braven?
Odpovedať
@johnyfly1 ,samozrejme kludne ja pouzivam od knaufu flexklebber C2TE s1 , hadam daco vytrime Den braven sa mi zda dost pieskove nepaci sa ani mne --- ale je to len moj laicky nazor,mozno sa mylim
Odpovedať
@jolaus100 ja jednoznacne ceresit cm12 plus na vsetky stavby kde je podlahové kurenie + obklad atd http://www.ceresit.sk/produkty/cm12-p...
Odpovedať
@majkoj cize qickmix je kvalitka ? niesu nejake dodatocne problemi s odstupom casu ?
Odpovedať
Článok sa načítava...
@sysell prave to ze flex top nemozem nikde zohnat ani v PO to by som ho uz kupil Den bravenu sa bojim vela ludi ohovara ale zase vela ho aj pouziva - je to take neiste na baumit som vela staznosti nepocul tak preto som chcel ist povodne do flex top ktore ale nemozem zohnat
Odpovedať
Profilova fotka
@jolaus100 bol mi odporucany priamo vyrobcom obkladu, ze s tym maju dobre skusenosti. Ale tak ti poviem, pouzil som uz viacero lepidiel a zo ziadnym som nemal problem :) A na podlahovku je mozno aj S1 skoda... Daleko dolezitejsi je postup lepenia.
Odpovedať
@gashtaan no stale pocujem ze tu polsku ciernu lastovicku nebrat, napouzivat nakupovat.. mam to tak zauzivane nejako (nie zeny som sa vyhybal denbravenu (pouzivam penetraky korzne dalsie veci som mal ale tak dlazba do celeho domu je investicia nemala..
Odpovedať
@doors454 no prave preto to riesiem aj ja anhydrit a podlahove kurenie nechcem problemi...
Odpovedať
@johnyfly1 co som sa pytalv baumite na infolinke u technika kludne mozes pouzit aj S1 na sietku je to len draha zalezistost (ale aj pevnejsia C1= 5MPa C=10MPa v tlaku po 28d)
Odpovedať
@francuz PO a okolie v PO S1 jedine Quick Mix alebo Hasit alebo Den braven - preto sa pytam ake su ostatne mimo den bravenu - ak viete kde sa da v PO kupit ine S1 vysokej kvality poradte..
Odpovedať
@majkoj je tam nejaky speci postup lepenia ?
Odpovedať
Profilova fotka
@jolaus100 musis natierat aj podlahu aj dlazbu...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?