Aká je prírodná podložka pod laminátovú podlahu?

dobry den, aku mate skusenost s prirodnymi podlozkami pod laminatove podlahy? nie tie klasicke penove, ale mne skor pripominaju vzhladom sklenenu vatu, su hrube cca 5mm a tvrdsie ako tie penove. podlahu totiz budeme klast na linoleum, chceli by sme nou vyrovnat pripadne drobne nerovnosti a samozrejme ju aj tepelne a zvukovo izolovat. mate s nou dobre skusenosti? taku som videla napr v merkury markete ale tusim aj arbiton taku vyraba.
Odpovedať
no ono sa to volá filcová podložka, je to také sivasté alebo sivastozelenkavé čo ja poznám. Je to inak omnoho drahšie ako PE pena, ktorá mimo i. sa vyrába tiež v rôznych hrúbkach, čiže dokáže tiež vyrovnať nerovnosti do určitej diskrepancie. To kladenie na lino nie je najlepší nápad. Je nejaká prekážka na jeho odstránenie?
Odpovedať
@maggie2 no ono to filc nie je, dnes som videla rovnaku (ina znacka a samozrejme drahsia) v hornbachu a pisali na obale ze to je z vlaken dreva. a linoleum sme chceli nechat z financnych dovodov a vsade pisu, ze na linoleum sa pokladat laminat moze. pod nim je rovno beton a neviem co vsetko by sa nan este muselo davat.
Odpovedať
nasla som na internete tu hornbachovu podlozku : http://eshop.floorwood.cz/Steico/Drev...
Odpovedať
Podlahu mozes kludne davat na lino,nieje to ziadny problem.Dat dole lino by vam trvalo veeelmi dlho,kedze pod nim je filc,ktory sa neda tak lahko odstranit.Potom by ste museli podlahu vylievat,lebo urcite by bola nerovna.Takze kludne na lino.Co sa tyka podlozky,mam to iste,ale ked chodim po podlahe tak pocujem ako ta podlozka vrzga.V ostatnych izbach mam tu klasicku tenku bielu a tam to je ok.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?