Aká je podlaha Uniqe z Prešova?

Profilova fotka
Ahojte, prosim info kto pouzival na podlahove kurenie presovsku podlahu Unique??? Citala som dost dobrych recenzii ale aj jednu otrasnu, prosim info ako ste spokojny aj s tepelnou priepustnostou, sparami a praskanim. Je to pravda ze krachuju a nie je na ne zaruka? Dakujem!
Odpovedať
my máme unigue v obývačke (síce len 1 mesiac), ale priepustnosť tepla veľmi dobrá, špáry zatiaľ nie sú a čo myslíš tým praskaním? Akurát sme sa sklamali v kvalite "dreva" - nie je to originál drevo, je to skôr drevotrieska a nedá sa už upravovať (brúsiť a lakovať), a je veľmi mäkké - vidno každý odtlačok (napr. roztiahnutá sedačka - odtlačky koliesok), ale možno je to len tým, že sme si vybrali jaseň - a asi je to mäkké drevo. O krachu neviem, ale záruka je na ne normálna, aj keď neviem, ako ju reklamovať, keď je už položená.
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj, dakujem za prispevok. Praskanim myslim pukot plavacky pri chodzi po nej. To ako pevne drzia spoje. A aku podlozku ste pod nu davali?
Odpovedať
@katik5000 praskanie nie je žiadne, aspon zatiaľ. Podložku sme dávali na podlahové vykurovanie, neviem ako sa volá, ale je taká svetlomodrá s dierkami. Ináč, fotky z tej podlahy mám v albume.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?