3cm podlahy.co pouzit???

Profilova fotka
Zdravim,potrebujem vyrovnat podlahu,pridat na chodbu 9m2 cca 3cm Co mozem pouzit aby to drzalo,nato potom pojde dlazba. Nivelacka mi pride draha,nieco lacnejsie???
Odpovedať
Profilova fotka
@pepe16 To je čo "drahá"...? Lebo na toto sa mi úplne najideálnejší vidí anhydrit. Je na báze sadry a je samonivelačný. Nechcem strieľať od pása, ale stačili by možno 4 vrecká (pogoooooooogli). To by Ťa, myslíš, zruinovalo...? ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@leonardom 4 vrecka? Pozeram napr cemix pise spotreba cca 18kg/m2 pri hrubke 10mm Ked to s tym ratam tak pri hrubke 3cm mi to vychadza 11 vrec,ci?
Odpovedať
Keby sla plavajuca tak by som dal styrodur
Odpovedať
@pepe16 jasne, je to 270 litrov materialu, @leonardom mal mozno na mysli nejake megavrecia...
Odpovedať
@pepe16 ja by som to zdvihol napriklad flexbetonom od baumitu.
Odpovedať
Profilova fotka
@pepe16 Veď to som len tak "hodil do placu", že 4 vrecia Možno je to 11. Ja som dal komplet do celého domu tento anhydrit - a nezruinovalo ma to. Pozerám tuto 1 cenník: 5€ / 40 kg vrece.
Odpovedať
Profilova fotka
@leonardom odkial to bol cennik?? A to sa len rucne z vodou zaraba?
Odpovedať
Profilova fotka
@pepe16 To som vygooglil - ale Cemix, nie Baumit, ako som ja dával. Mne to robili v 2 domoch. Prvý raz sa to v takom strojčeku zmiešavalo s vodou a hadicou to prúdilo do domu, ale myslím, že pri 1 miestnosti by si to zvládol aj ručne. A druhý krát došla raketa, dopustila si vodu, domiešala a vylieval sa takisto celý dom.
Odpovedať
@pepe16 miešadlom namiešaš sadrovú nivelačku a tou to zrovnáš. No za dve eurá to nespravíš s ničím. okolo 16 € zoberie firma aj s prácou, tak hádam to až také drahé nebude.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?