Využívanie podkrovia

Dobrý deň, hľadala som tu takúto tému, ale nenašla som, tak možno mi poradíte. Bývame v rodinnom prerobenom dome. Máme tri deti. Deti sú ešte maličké, jedna izbička im zatiaľ stačí. Premýšľame nad podkrovím, ale neviem, či ho využijeme. Momentálne v dome využívame tri izby- kuchyňa, spálňa a detská izba. Keďže bývajú s nami rodičia, neskôr budeme mať teda k dispozícii ešte jednu väčšiu a jednu menšiu izbu. A nevieme sa rozhodnúť čí ísť do podkrovia, alebo čakať.. Neviem, či to využijeme nakoľko asi neskôr bude tých izieb dosť. A teda by som Vás prosila o radu, či ste podkrovie využili.... Je to samozrejme aj vecou financií, tak naozaj budem vďačná za každú radu. :-)
Odpovedať
@25evita čakať...? rodičia sa odsťahujú alebo † ? od tohto časového horizontu záleží...
Odpovedať
nie asi nesťahujú skôr to druhé :-) , majú okolo 70
Odpovedať
@25evita no, rodičia sa môžu dožiť 90-95 rokov to už Vaše deti budú dospelé - nemôžu predsa prežiť celé detstvo v 1 izbe urobte v podkroví 2 izby - náklady na kúrenie moc nenarastú, ak ich poriadne zaizolujete len treba rátať s investíciou, začať už teraz plánovať a šetriť
Odpovedať
@25evita tvoj naj problem budu asi ajntak financie nakolko mas deti a tlacis ich v jednej izbe...(ved a ty nepocitas kde budu byvat tvoje deti??!ked tvoji rodicia nebudu tak mozno tvoje deti budu financne ako ty a budu radi za to ze budu byvat z rodicmi...)takze prerabaj a mysli na svoje detinlrbo tie su na prvom mieste!vrla stastia prajem.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
Ja by som šla do prerábky podkrovia. Budeme prerábať starý RD a z podkrovia bude pracovňa, odkladací priestor, prípadne hosťovská. Miesta nikdy nie je dosť :)
Odpovedať
Dik cecinar44 aj my ideme do toho😊
Odpovedať
@cecinar44 pravdu mas ze miesta nikdy nie je dost, ale aby si mal dost trpezlivosti ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?