Uzavretie podkrovia

Čaute vedeli by ste mi poradiť ako uzavrieť vstu na poval v strede by som chcel spraviť otvor poklop ktorý sa bude otvára v prípade potreby vchod je pred hlavným vchodom do domu podkrovné schody sa tam nemestia je to mali otvor na schody ďakujem
Odpovedať
@piton24 aky otvor by sa tam zmestil? Rozmery
Odpovedať
@sucky1 otvor je 68,5x66
Odpovedať
@piton24 S odretými ušami tam dostaneš najmenšie podkrovné schody od Fakro LSF 50x70: https://www.fakro.sk/att/LOCAL/SK/kat... Inou možnosťou je dať tam na mieru urobené dvierka a niekde vonku mať odložený rebrík. Inak ten vstup na povalu rovno nad vchodovými dverami a ešte k tomu v exteriéri je dosť nepraktické. Takéto veci sa riešia už v projekte a nie za chodu.
Odpovedať
Profilova fotka
@piton24 Vstup týmto priestorom je blbosť . Otvor malý a keď urobíš zateplenie stropu 30 - 40 cm koľko ti tam zostane výškového priestoru ? Podla mňa tak pre jezvečíka. Musíš nájsť iné vhodné miesto......napr.technickú ,prípadne špajzu.
Odpovedať
@zmrzlina_sk ja to zatepľovať nebudem všetko je už zateplene komplet cely dom len tento otvor sa tam nechal pre prípadné inštalovanie káblov cez strechu ci internet apod je to veznikova strecha tam neni žiadne podkrovie preto takto som to riešil
Odpovedať
Profilova fotka
@piton24 V tom prípade urob strop pred vstupom na spôsob kazetového sádrokartónového stropu. Ak budeš chcieť ísť na podkrovie odstrániš jednu kazetu.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?