Typizovane schodiska z Nemecka cez Amazon?

Mate prosim niekto skusenosti so schodiskom objednanym z Nemecka cez Amazon? Ano, su to fixne rozmery a musite sa vpasovat, ale len zo zvedavosti :). Ceny vyzeraju byt OK a niektori predajcovia dodavaju aj na Slovensko, pripadne Rakusko. Ked su to Nemci, tak by som im celkom verila, ale aj tak mi to pride trosku ako haluska. http://www.amazon.de/s/ref=nb_sb_ss_i...
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj , nepoznas este komplikovanejsiu cestu ku schodom ?berem to ako vtip tuto otazku tvoju
Odpovedať
ja v tom problem nevidim. Pokial si kupim segmentove schody, ktore sa predavaju tak ci tak rozobrate a musis si ich poskladat, tak preco nie. Ved take sa bezne predavaju online. Takze asi tak pan Profesional!
Odpovedať
Profilova fotka
@andymatko podla mna z ciny alebo banghoku budu este lacnejsie , takze tak pan múdri
Odpovedať
@fabo123 To nemyslis vazne??
Odpovedať
Ak toto ma byt plnohodnotny komentar preco nie segmentove schody cez internet, tak potom dakujem pekne za takeho profesionala. Taketo mudrosti rozdavat vie kazdy, ja som sa pytala skor na konstruktivnu odpoved. Ale vdaka aj tak. @fabo123
Odpovedať
@andymatko Skúsim k téme :) Schody som cez amazon neobjednával :D Ale našim rodičom sme kupovali hotové v nejakom hobby markete v ČR, vyšli tam na akciu podstatne lacnejšie a mali sme tade cestu. Podstatne lacnejšie oproti hotovým kúpeným na SK, stolárov sme neoslovovali. Ale je to už tak cca 10-11 rokov dozadu ... Veko schodov bolo pofidernej kvality takže sa po 2 rokoch prasklo. To ale bolo najmenej ho prerobiť, nestálo to dokopy nič ... Schody slúžia do dnes deň. Problém bol ale presne s tým rozmerom. Niektoré schody boli dlhé, iné krátke. Tak sa kúpili kratšie a keď sa namontovali otec si vyrobil ten posledný "stupienok" nasúvací, kovový s pozinkovaného plechu tak, aby to presne dočiahlo na zem ... Tj teraz sa schody dajú dole, pri nich je ten posledný stupienok, ktorý sa na ne nasunie a môže sa veselo chodiť. Komfortné to moc nie je, ale zase treba povedať, že tie schody sa využívajú zriadka keď sa ide na povalu takže to nie je ani nijak otravné. S Amazonu by som sa nakupovať nebál, pracovalo mi tam viacero kamarátov a predajcovia sú citelne viac šikanovaný ako zákazníci a za zlé referencie ich stoja naozaj kopec zákazníkov ... Hlavne ak rovnaký produkt ponúka 50 predajcov a ludia si môžu vyberať :)
Odpovedať
@lubk0 Vdaka za cenne informacie. Presne toto som potrebovala :)
Odpovedať
Profilova fotka
@andymatko klasika , hladate najlacnejsie , poviem kde su najlacnejsie a aj tak zle a zvozit za kazdu cenu. tak sa zamyslite vy najprv. nebudem stracat cas vysvetlovanim a hadanim sa s vami ani nahodov.
Odpovedať
@andymatko Noo.. To co ukazuje mne na tom linku su schody akurat tak na chalupu.. Do RD su prilis strme na poschodie. Na povalu zase neprakticke, tam patria skladacie s vyklopom.. Coho by som sa ale obaval, kedze su to prefabrikaty, tak to budu koniec koncov asi rovnake vyrobky, ako predavane u nas. Len tam navyse bude drahy individualny dovoz..
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?