Schody na povalu

akú veľkosť skladacích schodov ste dávali na pôjd ? rozmýšľam 60*100 alebo 60*120 Fakro LTK energy http://www.fakro.sk/vyrobky/vsetky-vy...
Odpovedať
Dobry den, Vacsina ludi, ktori u nas kupuju skladacie chody od FAKRA, tak pozivaju tento rozmer 60x120. Ak by ste mal zaujem zastavte sa u nas a radi vam s tymto problemom pomozeme. Adresu najdete na našom webe, pripadne ak dopytujete aj iny tovar zastavte sa u nas na eshope.
Odpovedať
Profilova fotka
@tino2 Myslim, ze je lepsie zvolit si vacsi rozmer, ak tebe to nejaky problem nerobi. Mam kamarata, ktory si tiez daval tieto schody a bral 120tky a to taktiez z dovodu, ze ked bude nieco chciet hore dat tak aby nemal nejaky problem to tam dostat, prepchat a pod.
Odpovedať
@tino2 Ja som dal kovové LMK komfort. Majú vyššiu nosnosť ako drevené (až 200 kg) a mám lepší pocit, keď idem hore po kovových, než po drevených. Rozmer som dal najväčší - 70x140, aby sa dalo pohodlne chodiť hore - dole aj s krabicami či inými vecami, čo budem nosiť na povalu.
Odpovedať
@chrobak7 no ja budem mať pôjd dosť nízky v strede neviem či sa vôbec vystriem keď tam bude všetka izolácia. Ale je tam výlez na strechu ku komínu a v strede chcem vybiť doskami rošt nad izoláciou o šírke 2,4m po celej dĺžke
Odpovedať
Profilova fotka
@chrobak7 kovové sú podľa mňa tiež bezpečnejšie a vhodnejšie. Aj keď si myslím, že výrobcovia pri takýchto schodoch myslia dosť na bezpečnosť takže ani s drevenými by nemal byť problém. Ale pocit je silnejší, teda aspoň u mňa a zrejme podľa toho, čo píšeš aj u teba.
Odpovedať
objednávaly ste k schodom aj tú obvodovú lištu ?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?