Paropriepustna folia

Dobry.kto mi poradi ci mozem dat paropriepustnu foliu nie nad hrady ale pod ne.z dovodu ze sa obavam dat dole skridlu aby sa nestslo ze naspet uz nebude sediet tak ako hu pred desiatimi rokmi dali. Mam kontaktnu parop. Foliu . Viem ze tym padom nebude chranene drevo ale myslim si ze stresna kritina je kvalitna a neprepusti takmer ziadnu vodu.
Odpovedať
Ja som tak daval tyvek ,len musis si poriesit odvetranie strechy,lebo teraz nemas kontralaty , nebude ti prudit vzduch popod skridlu ,na to daj pozor,ak bude vnutri teplo moze nastat problem..
Odpovedať
Profilova fotka
@martinsalko dôvodom na túto fóliu je jej dlhšie meno,poistná krytina. Teraz ju dávajú aj pod krytinu do krovu,ktorý nie je vyplnený izoláciou ale tam má obmedzenú funkciu. Verím, že máte kvalitnú krytinu, ale prasknúť môže a v po zabudovaní tepelnej izolácie sa to ťažko zisťuje. Ak chcete priestor využívať a preto tepelne izolovať, treba celý krov obaliť zospodu fóliou. Predtým ho ešte nastriekajte zelenou skalicou. No a strechu treba vizuálne častejšie kontrolovať
Odpovedať
Tak.skridla bramac.montovana pred desiatimi rokmi.je v top stave.nie je problen sa vyhrat z foliou aby bola fakt vsade a neposkodena.len mi ide o to aby sa nepodcenil nejakt postup a za nejaku dobu sa to vsetko poserie a budem to musiet demontovat.nema niekto futku ako to vyzera zo spodu?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?