Otvorené podkrovie. Má ho niekto?

Ahojte, chystame sa stavat domcek (sme v stadiu pripravy projektu), v ktorom chceme mat loft, resp. otvorene podkrovie (viditelne tramy atd). Je tu niekto, kto ma uz zrealizovane nieco podobne? Dakujem za kazdy prispevok.
Odpovedať
Ahoj kafulienka, ja som o tom vzdy snivala, prehovorila som mojho muzicka a vyslo to. Este v domceku nebyvame, nie je dokonceny ale drevene tramy uz su :-) Este ich len natrieme na tmavo. Odtien bude podla toho ako sa vyfarbia parkety a steny:-) Mame o tom blog, ked sa chces pozriet na fotky www.bungalov.bloguje.sk
Odpovedať
jeeeeej x-) x-) x-) dakujem, je to super, idem mrknut fotky, prave som sa zastavila na fotke, kde mate rekuperacnu jednotku, reku musim Ti hned odpisat - konecne niekto, kto rozmysla podobne ako "my" :-D :-D , dakujem za link, budem mat miliony otazok, mozem do IP?
Odpovedať
kludne sa pytaj, no ale technicke parametre neovladam :-) doma to mame podelene, kazdy vie nieco ine :-) Cau cau
Odpovedať
no to poznam, aj my to mame podelene :-) , ja uz zariadujem a vyberam vanu, kuchynsku linku, riesim schody na loft... a ono to este nemame ani projekt :-D :-D :-D
Odpovedať
:-D :-D :-D ja som ako prve vybrala sedacku, pred 4 rokmi...! :-) A az potom sme zacali kreslit. :-D
Odpovedať
akú farbu budú mať drevené trámy? Ja neviem či iba prelakovať alebo nejako nafarbiť. Je vôbec nejaká paleta farieb alebo napr. iba 3 farby?
Odpovedať
ahoj anuska, nase tramy budu mat farbu podlahy - jatoba. svetle ich nechceme nechat, podla mna si farbu mozes vybrat aku len chces, je to na tebe. pokial by si chcela jednoliatu farbu - firma bien haus ma fantasticky vzorkovnik na vsetky povrchy.. nebudes si vediet vybrat :-D alebo mozete drevo nalakovat - transparentny lak, prip. taky, ktory svetle drevo zaroven aj nafarbi - nepoznam presny nazov..
Odpovedať
ahojte, počula som, že keď je otvorené podkrovie, tak je problém vykúriť a je zima. Aké máte s tým skúsenosti? A ešte k čomu budete kombinovať farbu trámov? k podlahe alebo ku schodisku alebo aj aj bude rovnaké? :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?