Izolovanie balkona

Ahojte ako by ste mi poradili odizolovat balkon ktori je vsadeny do vnutra domu. Spodna cast cize podlaha a zaroven strop je z dreva 5 cm hrube forsne prekladane. Ja chcem dat 15cm styrodur na spad kotvit to srobami a lepit na penu alebo kleber to presne neviem. Na styrodur osb doku a na to fatrafol. Myslite ze je to dobry postup nebude to premrzat ? Dakujem za kazdy nazor.
Odpovedať
Profilova fotka
@fero28 dobrý postup, miesto fatrafolu sa dá použiť vliesová f´olia Hasoft (alebo iná značka) , na to sa dá priamo lepiť dlažba.
Odpovedať
Profilova fotka
Tie fosne su aspon ciastocne na mure ci len na hranole?? Nepruzi to ?? To by si mal osetrit aby to nebola casom pricina naslednych problemov.
Odpovedať
Fose su na hranole. Cela podlaha- strop jetak robena nepruzi to. Osetrit bude stacit bochemom ci je nieco specialne na drevo?
Odpovedať
Myslite ze tam bude stacit 15cm styrodur nebude to premrzat a zrazat sa to na tych fosnach ? Ked vychadzam z drevodomu tak maju 15cm polistiren potom osb a potom este 15 nobasil . Cize mne tam 10 cm chyba . Keby dam este 10 navrch by som mal balkon visi nez podlahu v izbe. Dakujem
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?