Hlodavec v strope - čo to môže byť?

Ahojte, prosím vás neviete aké zvieratko necháva tatkéto stopy? Mám niečo v strope a na terase tieto stopy, tak aby som vedel zistiť ako to vyloviť. Ďakujem 8-) 8-)
Odpovedať
@hupkis lasica alebo kuna majú stopy nôh pri sebe
Odpovedať
https://www.prelovca.sk/o-polovnictve...
Odpovedať
@jumt mne pre zmenu do auta. Uz som to vzdal. Kuna si vyhrizla dieru do tapaciru pod kapotu a tam chodi uz treti rok. Nic nezabralo. A teraz pekne rano vidim stopy ako vedu z role pod auto. Ale ma potesili nasi znamy ze takto tam ina chodit nebude lebo je to jej revir. a videl som z okna ako sa mlatili dve kuny. Tak asi nieco na tom bude.
Odpovedať
@serzo33 kamarát ju mal tiež v aute skúšal plašice, vlasy a pomohlo až keď začal parkovať o 15m ďalej
Odpovedať
kameruuuuuu :)
Odpovedať
@serzo33 neskusal si davat do auta namontovat plasicku? Lebo znamym to pomohlo, lebo tiez jeden rok mali takyto problem ;-)
Odpovedať
Keby som mal kunu na povale, tak by som si sadol do kresla, nabil vzduchovku a cakal na korist :)
Odpovedať
Tiez si myslim, ze toto je kuna, ta robi problemy mam pocit pomaly vsade teraz, aj susedia maju taketo problemy. Len dufam, ze nezacne aj nas navstevovat :-D
Odpovedať
@falcion plasicka je zapnuta,nic chodi tam stale. Je pochodeny kryt motora.
Odpovedať
@serzo33 to fakt? Sranda. Myslel som, ze to pomoze, ked som o tom pocul od kamarata, ze im to problem vyriesilo. Mozno zalezi aj od typu plasticky nie?
Odpovedať
@serzo33 od kedy som našiel v oboch autách suchý rohlík v motorovej časti :D tak som sa dočítal radu, dať tam voňačku, takú na WC, ja ale dávam lacné "stromčeky do auta" a mením každé 2 týždne. Zatiaľ to vyzerá, že zabralo...aspoň dúfam.
Odpovedať
Vonavka pomohla kratkodobo,plasIcka po troch tyzdnoch ju ignorovala pridal som dalsie dve ignoracia po dvoch tyzdnoch vsetko kontrolovali kamery a foto pasce. ked znicila mladu slivku dal som elektrickeho pastiera dostala kopanec a od vtedy je klud. takze utesnit vsetky diery v streche od 2cm pekne sa bude rozculovat ked sa nebude moct dostat skadial chodila
Odpovedať
Článok sa načítava...
@recost Odchytit do pasce. Sice je vychcana, ale pazrava zaroven. Do 14dni sa chyti. Kazda. Len treba vediet s tou pascou aj narabat.
Odpovedať
Hlavne aby na tej pasci nebol ludsky pach @kejsix :-)
Odpovedať
@stanii75 Presne. A natriet slepicincami ak sa da.
Odpovedať
A nesmejte sa teraz.... Nam v robote chodila kuna pod kapoty áut.. A zrala a zrala až kým sme nepovesali do aut domestos co do WC sa dava... Verte či nie,mame klud
Odpovedať
Profilova fotka
@tatiana1978 toto fakt pomohlo? Žeby jej to smrdelo?
Odpovedať
Hej @kejsix? Tak o tomto som nepocula, ale viem, ze rukami by sa klietka chytat nemala, lebo proste kuny to citia :-)
Odpovedať
@stanii75 Cela klec do sudu s vodou na den, potom uz len v rukaviciach s nou robit. Slepicince su magnet, dve najlepsie domace vajcia dnu a za par noci je tam.
Odpovedať
Profilova fotka
Dôležite je ak sa chytí do pasce ju odviesť aspoň 5km daleko a tam ju pustiť. Mne na dome kuna rozvŕtala komplet vatu..... Dal som pasce aj sklopce a nič nepomohlo.Tak som šupol 2mm ocelovú slučku na dieru a chytila sa........úlovok sa ale utrhol /takže neviem ani čo to bolo/ a od vtedy mam svätý pokoj.
Odpovedať
To som nevedela @kejsix, ale tak aspon budem vediet do buducna :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Do auta si treba zavesiť voňavé guličky čo sa dávajú do wc! Na povalu neviem 😂
Odpovedať
Profilova fotka
jedine čo na kunu zabralo aj v aute,je fixinela,tabletky do pisoáru a samozrejme vzduchovka v pohotovosti,,co kdyby náhodou,,sú po dome aj v aute.tiež nám v podkroví zničila izoláciu a teraz už 4 roky len behá po dvore,tie stopy sú jasné :-(
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?