Zemina pri plote

Ja ako majitel som oplotila cely svoj pozemok. Z jednej strany je cast obce a cast nejakeho majitela. Na tento pozemok si jeho sused navozil vybagrovanu zeminu zo svojho pozemku a bagrom to narval az na nas plot. Teraz nas betonovy plot je zatazeny a ked bude prsat, vsetko skonci u mna :-( Slusna komunikacia viazne. Ako sa to da riesit a ma tam byt nejaky priestor?
Odpovedať
Profilova fotka
@xoxa Obratil by som sa na mestsky urad s poziadavkou a vyjadrenie respektive o doriesenie situacie.. Ak ma tam cast pozemku aj obec tak tam by nemala byt zemina...
Odpovedať
@datelio na tej casti nieje. Skusim ist za starostom
Odpovedať
@xoxa niekto nepovolenou činnosťou znehodnocuje tvoju stavbu oplotenia, ktorú v dôsledku zemného tlaku môže poškodiť.. Navozenie zeminy nesúvisí so začatím zemných prác s nejakou stavbou? určite treba ísť na OcÚ..
Odpovedať
@janetbla nie, tie prace sa robia na dalsom pozemku a on aby mal cisty pozemok, to nasunul na ten sliz medzi nami
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Ahojte, opatovne prosim radu. Boli sme za starostom, bola spisana staznost a ziadost o napravu, avsak z OU dodnes neprisla odpoved( uz pomaly rok). Pozemok vedla nas, ktory patri niekomu je v dezolatnom stave- burina je uz viac ako 2 m, susedia si tu spravili skladku odpadu akehokolvek. Starosta kontaktoval majitela, ze to chce riesit cez policiu. Nic sa tam nedeje. Kde sa mozem obratit, nakolko ten humus/ kompost smrdi a je tam bordel? A mam aj poskodeny plot? Dakujem za rady
Odpovedať
Nepokosený/neudržiavaný pozemok na Okresnom úrade. Mal by to byť konkrétne pozemkový a lesný odbor. So skládkou to bude asi ťažšie. Pokiaľ tam polícia nechytí niekoho pri čine.
Odpovedať
mám podobný problém.. sme v susedstve cintorínom. plot je zanedbaný, zarastený. Navyše pri plote je zemina, ktorú tam sypú z vykopaných hrobov takže naša záhrada je o vyše pol metra pod terénom cintorína. Starosta sa už viac ako rok vyhovára, že má vyťažených zamestnancov a nemá čas toto riešiť.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?