Z coho predny plot? Stara tehla ?

Zdravim, prosim, realizoval niekto predny plot, ktory ma dlzku nad 25m. Tvarnice s fasadou vylucujeme, kedze nas to vyjde vela. Rozmyslali sme nad starymi tehlami, len neviem ako to bude vyzerat po rokoch, ci su odolne voci poveternostnym podmienkam. Mali ste vy nejake napady ako ste realizovali plot oproti klasickymi tvarnicami s fasadou? Budeme vdacni, dakujem.
Odpovedať
@zanettle Prečo nedáš klasické plotové tvárnice vyplené betónom? Je to trvalé a bezúdržbové.
Odpovedať
Profilova fotka
Staval som jeden plot zo starej tehly a nikdy viac....pomale a nutnost omietat Druhy plot z dt a beton ... parada rychle no nepohladove ... nutnost zveladit Treti zo stiepanej tvarnice a topka ... rychle a hned hotove.
Odpovedať
@zanettle mali sme podobnu dilemu. Nakoniec zvíťazili semmelrock
Odpovedať
Jeden mam plechovy a jeden ma dreveny
Odpovedať
@martinak15 dobrý deň, môžem sa opýtať čo vás vyšiel material a aká dĺžka predného plotu to je?
Odpovedať
Profilova fotka
Z tehál by som nerobil, lebo to je najťažšia verzia, ak chceš mať pekný, rovný plot, tak sa s tým musíš veľmi veľa ,,hrať”.. ak sa ti to nepodarí tak to potom aj tak omietneš… Najlepšia a možno aj najlacnejšia verzia je podľa mna plot z DT, len teda nesúhlasím s @wolodymyr , že takýto plot je nepohladový a je nutné ho zveľadiť… Pozri mi do albumu, ja mám nielen predný plot z DT ale aj okolo domu a nemám v pláne to v najbližšej dobe omietať (a následne fasáda)
Odpovedať
@fugas20 @fugas20 @spikerhc kupoval som tvarnicu základnú za 3.19....teraz stojí nad 4 eura..
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?