WPC dosky na plot

Profilova fotka
Dobrý deň,chcel by som sa spýtať či ma niekto skúsenosť s wpc doskami na plot.chceli by sme ich pripevniť na posuvnu bránu a branicku a neskôr na plotove polia.a máme rozostupy medzi stĺpmi 2m.chceli by sme si to spraviť svojpomocne len nájsť kvalitného a nie predrazeneho výrobcu.dakujem že radu
Odpovedať
@cor72zmt no tak toto by aj mna zaujimalo. Videl som hotove panely (a velmi efektne) na plot o rozmere 180x180 ale cez 200 eur za ks (ked ratam aj upevnovaci material, stlpiky, krycie listy navrch sa mi to zda vela.
Odpovedať
Profilova fotka

Odpovedať
Profilova fotka
Už som zohnal wpc dosky a bol som pre ne v banskej bystrici.a kúpil som dosky na mieru na branicku, posuvnu bránu a jedno pole a vyšlo ma to okolo 300 + ešte hliníkové u profily 60e.
Odpovedať
@cor72zmt Páci sa my vas nástrek na DTckach. Nie je to klasická omietka. Co je to ? A kontakt ? Dakujem A ešte aj tie WPC dosky, je to lacnejšie ako ťahokov ? Kto Vám to robil ? Dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
To je marmolit a to neviem či je to lacnejšie ako tahokov.nad tým som nerozmýšľal...a robil som to sám.
Odpovedať
Profilova fotka
@cor72zmt Ja som si robil bránu aj bráničku z Woodloku. Pozri môj fotoblog: http://www.modrastrecha.sk/blog/laco1... Daj pozor pri upevňovaní dosiek - musia mať možnosť sa rozťahovať - upevniť len jeden koniec a druhý klzne uložiť. Vidno to aj na fotke brány, kde sú uchytené šrubami v strede a na koncoch sú v klipoch (umožňujú posuv). Keď to dáš napevno tak sa budú vydúvať.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
@cor72zmt prosim vas chcem sa opytat ten murik mate z kamenneho koberca robeny nieco take? Dakujem
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?