Výmena plota

Profilova fotka
Meníme starý plot za nový bez akýchkoľvek zmien. Vedela som, že túto zmenu nemusím hlásiť. Ale starosta trvá na tom, že si musím podať žiadosť. Aký je Váš názor? :-S
Odpovedať
a co mas hlasit? nechapem , ak je uz zapisany....ale so starostom sa hadat no neviem bojim bojim... asi chce baksis...
Odpovedať
Štátne orgány môžu konať iba na základe ústavy, v jej medziach a v rozsahu a spôsobom, ktorý ustanoví zákon.
Odpovedať
Profilova fotka
Mozno myslel, ze mas podat ohlasenie. To by si teoreticky mala aj ked ide o rekonstrukciu, myslim. Dom tiez nemozes zburat a postavit uplne taky isty bez povolenia. Cize ohlasenie, to bude rychle, a je to vybavene. Ty budes prerabat plot a starosta bude mat dobry pocit, ze je dolezity .
Odpovedať
Určite si mala podať ohlásenie na stavebný úrad a potom začať s obnovou. Ak je starosta blbec, tak Ťa bude hnať aj na stavebné konanie. Skús ísť za ním a dohodnúť sa. Držím Ti palce. ;-) indiemann - bojujem so štátnymi orgánmi už 5 rokov, a ani jeden sa zatiaľ neriadil ani zákonom ani ústavou, za najvyšší zákon povýšili svoj vlastný názor ( hovorím nie len o primátorovi, stavebnom úrade, ale dokonca o prokuratúre v celej nádhere.
Odpovedať
Profilova fotka
@riama276 Plot je drobná stavba a vyžaduje si ohlasovaciu povinnosť, aj keď ho len vymieňate. Nevadí, že bude ponechaný múrik a vymenené pletivo alebo niečo podobné. Treba to ohlásiť.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?