Úprava betónového múrika

Zdravim, potreboval by som poradit,sused postavil plot jeden rad DT a stlpiky pletivo,.ja by som chcel z mojej strany ten murik nejak upravit aby vyzeral ale aj vydrzal.Zalepit medzery,napenetrovat a natiahnut lepidlo,.len neviem ci to staci,ci to lepidlo neopadne,ci este pretriet nejakou farbou?ak murik prihrniem neskor zeminou (z mojej strany je zahrada)aby netahal vlhkost,.ako by ste to riešili? Dakujem
Odpovedať
pridavam este foto,murik je na starom zaklade betonoveho plota,.
Odpovedať
Vzhľadom na to že tam nie je izolácia....nedával by som nič.
Odpovedať
Sused dával plot bez sponovacieho drôtu?
Odpovedať
Profilova fotka
@dodkes najskôr potrebujes susedov suhlas, inak nemozes robit nic.
Odpovedať
@dodkes nic ti tam drzat nebude, ked to nie je odizolovane proti vlhkosti odspodu.
Odpovedať
@dodkes Jedine čo by tam bolo pekné ..je betonová strieška ! - vyzerá to takto ako nedokončené - ovracané :-)
Odpovedať
Je to susedov plot, je to jeho majetok (mal by byt aj na susedovom pozemku, ak nie je mate zarobene na buduce problemy, ked nie vy, tak buduci majitelia nehnutelnsti, ale to nie je tema dneska) takze ty do jeho majetku zasahovat nemozes. Aj keby odsuhlasil, tak by som sa na to vytoto. Posad okolo plota kriaky aby si to zamaskoval a hotovo. Ako pisu vyssie, aj tak by tam nic nedrzalo.
Odpovedať
:-)
Odpovedať
@dodkes pozdĺž by som nasypala zeminu a na jar vysadila záhon kvetov, aby bolo aj počas zimy vystriedať súvislou trvácnou zeleňou a olemovať nízkym dreveným "plôtikom", alebo nejakým iným spôsobom olemovať.. bude to estetické oddelenie pozemkov
Odpovedať
Plot je presne na hranici,spanovak je tam (teraz je stoceny na boku)len murik bol robeny dodatocne,plot je tam uz 2roky,. no planujeme tam urobit prave zahon po celej dlzke s peknym plotikom,.len som nan chcel natiahnut aspon lepidlo nech je to ucelene ale toho sa obavam ci podrzi,.
Odpovedať
@dodkes ked budes robit zahon, das tam nopovku, dosypes zeminu a bude po probleme
Odpovedať
@zita19 asi tak aj urobim,aj ked ta strieska by tam bola najidealnejsia,
Odpovedať
Článok sa načítava...
@dodkes tak strieska by to vylepsila. Ale ak je to susedov plot, tak by som ta, nedvala nic. Ako pisem vyssie je to jeho majetok. Mozno by si ho na striesku ukecal, ze nech to tam da, ale naozaj by som tam nedavala svoje peniaze aj keby mi povedal, ze mozem dat.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?