Treba pod klasický záhradný plot múrik?

Profilova fotka
Zdravim vas. Mame svahovity pozemok, nad domom les, zvysne 3 strany susedne pozemky, na jednom sa uz stavia. Potrebujem poradit co s plotom. Spodok pozemku je uz ohradeny 3 radmi Dt- ciek, na ne pridu stlpiky a klasicky plot. Vrch pozemku je les, tam maju stlpiky do zeme( beton). Co robit so stranami ktore sa zvazuju od domu dole? Chceme tam tiez pletivo, otazkou je ,ci stacia stlpiky do zeme alebo treba pod ne daky murik- 60cm do zeme a cca 10cm nad povrch. Je to nevyhnutne? Ake su vyhody/ nevyhody takehoto riesenia?
Odpovedať
Môžeš použiť aj niečo podobné....podhrabovú dosku s pletivom
Odpovedať
ja by som neriesil ziden murik, nemusi tam byt. len si natiahni tesne ponad zem hruby drot o ktory uchytis pletivo aby sa Ti tam nedostala liska alebo ina zver.
Odpovedať
Profilova fotka
@lacino42 tie podhrabove dosky byvaju v roznych velkostiach? ja by som potreboval vysku na 75cm, tak musime zdvihnut pozemok
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
rasto 7764 úlohou podhrabovej dosky, alebo múrika je hlavne zabrániť kontaktu pletiva so zemou, aby nezhrdzavalo a dľhšie vydržalo, samozrejme má pomôcť zabrániť rastu buriny, prechodu zvere a pod ....PS líška hravo prelezie pletivový plot aj so sliepkou v papule - videl som to na vlastné očo a skoro mi vyliezli z jamiek... ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?