Skusenosti s firmou Bagin 2

Dobrý deň, mate niekto skúsenosti s betónovými plotmi od firmy Bagin 2 z Bratislavy?? Dakujem
Odpovedať
aj mna by to zaujimalo :)
Odpovedať
My sme boli spokojní s ich prístupom i prácou.
Odpovedať
Ozivim temu :-) nemaju certifikat a preto som zvedava na nazory ostatnych. Dakujem.
Odpovedať
Ahojte, tato firma ma naozaj lakave ceny. Mate niekto skusenosti?
Odpovedať
My tiez riesime plot a rozhodli sme sa pre LB je to certifikovany plot mozno je drahsi ale radsej zaplatim za kvalitu. Susedia davali lacaky a viem ze nadavali aj majstry aj majitel.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
Dobry den. Trochu ozivim temu. Mame plot od firmy Bagin2. Dali sme si od nich plot, nakolko boli lacni a montaz vedeli uskutocnit do 2 tyzdnov, plot sme potrebovali velmi rychlo. Jednanie bolo super, montaznici boli tiez prijemni a robotu spravili sup-sup. Co sa vsak tyka kvality, to je uz horsie. Stlpiky nam nabuchali priebehove aj na koncoch a rohoch, beton je dost porovity, na par miestach akoby sa rozpadal. Plot mame uz rok ale tak zatial nespadol :-) Ale zase nevidim ziadne vytrcajuce zelezo, dosky celkom sedia a zatial nieje nic zlomene alebo vystrbene. Ale celkovo si nemyslim, ze ma plot dlhu zivotnost bez "ujmy"... Takze som trochu rozporuplna, ci by som firmu odporucila. Asi skor nie.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Kupoval som od tejto firmy plot. Cena nebola najlacnejšia. Stĺpiky krivé, porovite, nevybrovane. Platne ako tak ušli. Ten certifikát nech si strčia do zadku, keď rozrezete platnu zistíte že je tam menej a tenšie železo.
Odpovedať
Vidím, že téma je stále živá. Tiež mám plot od firmy Bagin a vybral som si ich na základe doporučenia známej, ktorá od nich berie ploty. Na začiatok treba povedať, že ide o klasické betónové ploty, úplne obyčajné, žiadne farbenie ani nič špeciálne. Pri výbere plota som videl aj krajšie, ale podstatne drahšie. Ja som potreboval oplotiť cca 80 metrov, lebo okolo nás je pole s burinou vyššou ako 1 meter. Plot mi montovali v júni minulého roku, takže už stojí vyše roka. Zatiaľ nie je vidno žiadne nedostatky na betóne a to je plot pravidelne 3x týždenne ostriekavaný automatickou závlahou. Taktiež sa nikde nenaklonil a to boli neraz poriadne silné vetry. Preto môžem povedať, že mňa je spokojnosť. Za celkom optimálnu cenu som vyriešil oplotenie. Výstavba bola rýchla, majú svoj postup, ktorý tu na MS niektorí síce kritizujú, ale drží to. Asi veľa záleží od podložia. Dokonca ja som dával väčšiu časť plota 2,5 metra vysokú, z čoho je spodný diel z mojej strany v zemi asi 30-40 cm a tvorí zároveň podhrabovú dosku. Z mojej strany je potom vidno z plota iba 2 metre. Pridávam fotky aj s pred roka aj z mája tohto roku. Možno mali aj nespokojných klientov, ale ja sa nemám na čo sťažovať. A to, že nedávajú na konci plota koncový diel, ale priebežný, je myslím, že detail. Aj to sa dá pekne napojiť na iný plot - od ulice mi robila iná firma z plotových tvárnic a pekne to napojili na ten betónový - viď posledné 2 fotky.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?