Reklamácia striešok

Profilova fotka
Ahojte,objednala som si na plot striešky,priniesli mi poškodené a niektoré aj celkom polámané,dala som ich vymeniť ,ale aj tak sa medzi nimi zasa najdu niektoré čo sú poodlupované,už nemám nervy na výmenu,ako mám postupovať ak chcem aby mi ich uznali ako druhú triedu a vrátili peniaze? ďakujem za odpovede.
Odpovedať
Erika, ak máš doklad o zakúpení, treba firmu písomne vyzvať na plnenie kúpnej zmluvy(na stavebné výrobky máš zo zákona 24 mes. záruku), samozrejme musíš dokázať, že striešky si nepoškodila napr.nesprávnou manipuláciou,montážou. Taktiež by tu mohol byť problém, že ak ti boli striešky dodané nekvalitné, mala si ich neprebrať! Taktiež sa môžeš obrátiť na SOI, tá veľmi rada zdiera slovenských podnikateľov pokutami....... Ak si striešky zakúpila bez dokladov nemáš právo na reklamáciu. Pri kúpe bez dokladov, na čierno platí nepísaný zákon : NEMÁŠ NÁROK NA REKLAMÁCIU!!! Výrobcovia sa tomuto prispôsobujú a hlupákom, ktorý chcú tovar bez dokladov aj takýto tovar vyrobia, lebo vedia, že reklamácia tu neplatí!!!
Odpovedať
pokiaľ chceš aby ti vrátili peniaze budeš musieť najprv reklamovať tie ktoré tam máš. Až po myslím tretej reklamácii máš nárok na vrátenie peňazí. Písomne vyzvi k tomuto tú firmu, ktorá ti to montovala. Samozrejmosťou je doklad ako píše lacino, lebo ak ten nemáš tak si v keli.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?