Referencie na poplastované zelené pletivo

Aké máte skúsenosti s poplastovaným zeleným pletivom na oplotenie záhrady? My sme ho kúpili a ľudia nám hovoria, že poplastované dlho nevydrží, zachviľu sa ošúpe a uhnije. Tak sa chcem spýtať na váš názor alebo skúsenosť. Ďakujem ;-)
Odpovedať
@tinulka26 my máme 12 rokov a nič nepopraskalo, ani neuhnilo.... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
kvalitne by nemalo popraskať, odporucam firmu M&M Martinec, su niekde od Viničného , alebo tak nejako sa volaju :) maju kvalitne pletiva roznych druhov, aj my mame od nich, ani po case nepraskaju, mame s nimi skusenosti :)
Odpovedať
@katrin21 @stanislava111 Ďakujem baby, tak dúfam, že sme kúpili dobre a že dlho vydrží ;-)
Odpovedať
Nas pes to bez problemu rozpletie/rozhryzie. Uz by som to nekupovala....
Odpovedať
Profilova fotka
@mint_blossom ved pod tym je kov, ako to moze rozhryzť? dajte mu obcas aj najest :) nech nemusi jest plot :-) :-D :-D :-D ( srandujem )
Odpovedať
@mint_blossom Snáď nám ho pes nebude jesť :-D I keď kari sieťovinu nám bez problémov vypáčila zubami, tak by nám nevydržalo zrejme žiadne pletivo. :-p
Odpovedať
pletivo mame par rokov a v pohode, mame aj psa (dogu) a ziaden problem :-)
Odpovedať
@katrin21 je tam kov, ale tensi ako pri pletive bez plastu. Jemu sa to podari vzdy nacat, tam odspodu, kde je pletivo pripevnene o ten vodorovny drot.... inak, jest mu davame :-)
Odpovedať
Profilova fotka
;-)
Odpovedať
Poplastovane zelene pletivo je super vec, sme spokojni, doporucujeme, ma to iba jeden hacik, tiez mame "temperamentneho" psa, ktory si s nim hravo poradi. :-D No co uz, ked miluje jablka zo susedovej zahrady, ( jest mu davame :-D )
Odpovedať
Tiež máme poplastované pletivo, slovenského výrobcu zo Zbehov. (10 rokov) Kvalitatívne je v poriadku, farba stála, poplastovanie drží, ale naozaj je tenšie (alebo mäkšie) ako tradičné pozinkované. Pri temperametnejšom plemene psa je to problém. Riešili sme to tak , že sme popri pletive do zeme dali kari rohože asi do výšky 20cm a k tomu pripevnili pletivo.
Odpovedať
@mint_blossom ved nauč psa môresom daj mu koštiaľ a nebude hrýzť pletivo mám ho dlho a vôbec mu nechutí,ale koštiaľ áno
Odpovedať
Článok sa načítava...
@duzu neni to o moresoch....ked sa vedla hara fena, nezastavi ho nic :-)
Odpovedať
Neviete či sa dá kúpiť pletivo na metráž? Potrebujem len 3 metre (1,7 m vysoké) a nechcem kupovať celé balenie. V Bratislave. Ďakujem
Odpovedať
@yogi83 pozri si nejaké inzeráty na bazose alebo inzercii...možno sa niekto nájde, kto má naviac... ;-)
Odpovedať
@yogi83 treba skusit od poliakov, oni predaju naozaj vsetko, mame s tym skusenost, ani my sme nechceli kupovat cely bal.
Odpovedať
@yogi83 v ente maju aj na metre....
Odpovedať
Profilova fotka
@duso tak asi zalezi aj od vyrobcu, my mame od toho Martinca a je veru pevne poriadne, vonec nemam pocit, ze je tensie ako obyc. pletivo... ale to su tie kusy co sa montuju na stlpiky , presny rozmer, nie bal na m...
Odpovedať
Dúfam, že budem spokojná ako vy. Po veľkej noci začíname naťahovať :-) Dávali ste aj nejaký základ pod pletivo? Ešte rozmýšlame či dať nejaký malý základ alebo nie. Ale zrejme bude, už len kvôli psovi, aby sa nám nepodhrabal :-D
Odpovedať
@yogi83 Určite sa dá kúpiť, niekde v obchodoch, kde predávajú takéto veci.
Odpovedať
Profilova fotka
@tinulka26 samozrejme, davali sme zaklad a stlpiky do toho.. robili sme to z DTčiek :)
Odpovedať
@katrin21 Ďakujem za foto, aj my to tak plánujeme urobiť ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Môj názor,niet nad klasické pozinkované pletivo,min 2,2mm,máme ho 25 rokov,nenatierali sme ho vydržalo,teraz na jesen ho ideme meniť,poplastované čo sme mysleli aké super,pekné zelené,pri naťahovaní hned sa šúpal,ako sme ho španovali,robili sme to pozorne,bolo drahé,už by sme to nekúpili,žiaľ naleteli sme,nieje také pevné a isto nevydrží ako klasika,škoda peňazí.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 rokoch
zdravim mate niekto skusenosti s natretim pozinkovaneho pletiva ? moze sa to tak robit ?
Odpovedať
Môže, farbou na pozink. Ale robota pre trestanca... :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 8 mesiacoch
Najlepsie dať zvarane panely bud v zinku alebo vo farbe. Zvoliť hrúbku drôtu podla veľkosti psa. Predáva npr www.plotymatrix.sk
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?