Prijazdová cesta,firmy skusenosti aky povrch?

Prosím Vás potrebujem poradiť ohĺadom súkromnej príjazdovej cesty sme 5majitelia 5domov dali sme makadam ale už je rozjazdení preto by ma zaujímalo aj iné riešenie buď betón alebo niečo trvácnejšie ako makadám.Ak máte skusenosti príp.aká firma sa z tým zaoberá ďakujem veĺmi ;-) ;-) pekne
Odpovedať
@lawel asfaltová je lacnejšia ako betónová, ale keď je odfláknutý podklad tak asi nevydrží ani jedna. Koľko ste dali makadamu? lebo ten ak je dobre spravený sa dá rozjazdiť dosť ťažko.
Odpovedať
Profilova fotka
@lawel Máme 40cm makadamu, najprv sme dali 20 - ten sa riadne užaboval, na to ďalších 20, taktiež sa riadne zhutnilo, potom 16/32 cca 10cm, ktorá sa tiež zhutnila a na to išla malá vrstva vyfrézovaného asfaltu, ktorú sme nechali zažehliť valcom a je to OK.
Odpovedať
@lawel niekedy sa za celkom dobru cenu daju kupit na inzeratoch bazos a podobne betonove panely. Mozno by som nad niecim takymto uvazoval. Nepises aka je dlzka a sirka cesty, mozno by niekto vedel lepsie poradit.
Odpovedať
Profilova fotka
Keby to nebolo tak narocne, mozno by bola fajn aj dlazba. Nad tym ste neuvazovali? Alebo mozno aj tie betonove panely by nemuseli byt zle, tak ako radil @andyno
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?