Použil niekto na upevnenie plota zemné skrutky?

Poprosím niekoho, kto má skúsenosti so zakladaním plotu do zemných skrutiek-je ich inštalácia naozaj taká jednoduchá ? Ďakujem za vaše príspevky x-)
Odpovedať
Ani nie zemné skrutky ale také zatlkacie.Neviem či myslíme na to isté.Je to taký 60 cm dlhý oceľový klin ktorý sa zabije do zeme a do neho sa potom osadia stĺpy.Teda čo som použil ja.
Odpovedať
;-) dodog ;-) myslela som KRINNER :-) máš skúsenosť,či to bolo iné?
Odpovedať
;-) takto v detaile ;-)
Odpovedať
bolo to tvarovo veľmi, podobné ale sa to nezakrúcalo ale zabilo do zeme a vrch to malo štvorhran tuším 8x8 cm.Drží to perfektne.Kupovali sme to v rakúsku v bauhause tuším... ;-)
Odpovedať
Dodog a tie kliny mozu ist na hocijaky plot? Da sa na to upevnit aj pletivo? Doteraz som nic take nepoznala a kedze planujeme pletivovy plot, ktory chceme betonovat, tak ma to zaujalo, ci by toto nebolo lacnejsie. Ale zas bohvieako je to trvacne a ci to moze ist do kazdeho terenu.
Odpovedať
no je to oceľ asi 4 mm hrubá, životnosť čo ja viem ? je to pozinkované- no a záleží čo dáš do toho.Ak by si dala stĺpy z jokloviny 80 -ky , dokonca neviem či aj betonové nie sú 8 x 8 cm hrubé
Odpovedať
;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
poznám zemné vrúty od Sk výrobcu. Je to firma Isometall. Sú výborne na ploty( bola som pri plote, ktorý má výšku 6 m) ,altánky, hojdáčky. Sú v rôznych veľkostiach, podľa použitia.
Odpovedať
;-) my sme už náš plot osadili do zemných skrutiek KRINNER ako som písala na začiatku ;-) ale tá cena UF fakt hrúza určite bude ten SK výrobca lacnejší ;-) škoda,že si mi nenapísala vtedy :-D :-D :-D Inak je to super robotička,rýchla,čistá, ani sused nehundral :-D :-D :-D /ani sa mu nečudujem -keď má vlastne aj on plot - :-D Náš a zadarmo :-D :-D :-D :-D /
Odpovedať
a tu je :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
ahoj. chcel som len vediet ci plot este stale drzi kedze my sa tiez rozhodujeme ako ho postavat.
Odpovedať
Profilova fotka
zemné skrutky sú výborná vec S Krinnerom mám aku taku skusenost je do dobre drahé ale vždy lepšie ako sfušovaný zabetonovaný železný stlpik o ktorý ked sa opriete padnete aj s nim :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
a co zahradne chatky alebo altanky na zemnych vrutoch? udrzi to - neklesne to ? oplati sa to oproti betonovym patkam?
Odpovedať
Profilova fotka
podla mna by to udržalo aj altánok...ved hadam všetky fotovoltaické elektrárne su postavené na týchto vrutoch a tiež je tam robustná ,tažká ocelová konštrukcia +panely.....
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
@livia76 dobry den, takisto rozmyslame nad zakladanim pletivoveho plotu do zemnych skrutiek, mohli by ste mi napisat aku mate teraz po rokoch skusenost s tym plotom? Stale drzi, je to odolne? Vopred dakujem
Odpovedať
@marika_btt maximálna spokojnosť drží ako má ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
S
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 10 mesiacoch
Ahojte. Uvažujem, že na zemné vruty postavím kurín pre moje sliepočky. Je to dobrý alebo blbý nápad? 8-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?