Potrebujem ohlasku na stavbu plota z pletiva vysoky 2 metre?

Profilova fotka
Chcem stavat plot potrebujem ohlasovat uradom stavbu plota aj ked sa jedna o stavbu plota z pletiva? Dakujem za kazdu odpoved.
Odpovedať
Tu je o tom diskusia trochu: http://www.modrastrecha.sk/forum/urad... Predpokladam teda, ze ohlasenie drobnej stavby je potrebne. Asi to bude kvoli hraniciam pozemku aby si clovek nedaval hore dole ale vydokladoval kam ich ide dat a ked sa v buducnosti niekto ozve, ze to nie je tak aby bolo co ukazat. Ak to chces mat ciste radsej by som si to pripravil.
Odpovedať
Profilova fotka
tento je na stav. povolenie, ohláška sa robí, ak tam je dom. Naviac, je pri hlavnej ceste, majú čo povedať k tomu aj dopraváci.
Odpovedať
Táto téme tu už bola toľko krát, že to ani nepočítam, stačí hladať ... Predpokladám, že stĺpiky asi len tak nezapichneš do zeme, ale budeš ich tam betónovať ... Tým pádom je to stavba. Ak by si mal nejaké pochybnosti, tu ti zacitujem definíciu stavby zo zákona: "§ 43 Stavba Stavba je stavebná konštrukcia postavená stavebnými prácami zo stavebných výrobkov, ktorá je pevne spojená so zemou alebo ktorej osadenie vyžaduje úpravu podkladu. Pevným spojením so zemou sa rozumie a) spojenie pevným základom, b) upevnenie strojnými súčiastkami alebo zvarom o pevný základ v zemi alebo o inú stavbu, c) ukotvenie pilótami alebo lanami s kotvou v zemi alebo na inej stavbe, d) pripojenie na siete a zariadenia technického vybavenia územia, e) umiestnenie pod zemou."
Odpovedať
Profilova fotka
Dalsi lenivy zajst na stavebny urad :-(
Odpovedať
Jasne ze treba ist podat ohlasku resp. ked budes betonovat tak stavbne povolenie aby si sa nakonec necudoval ak ti pride kontrola alebo predvolanie. Vsak to nie je nic hrozneho zajst na urad a spravit to tak ako treba. Budes mat vsetko na poriadku tak ako treba a potom ta uz nic neprekvapi ;-)
Odpovedať
Moja otazka: Je aj zabetonovany stlp vo vinohrade stavba? Dakujem.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?