Posunutý plot a vo výhľade

Ahojte. Prosim vas o radu ako by ste riešili tento problém. Sused na začiatku ulice si postavil betónový plot, ktorý este aj posunul o dobrý meter k hlavnej ulici (nelegálne) a výsledok je taky, ze ked vychádzame na hl. ulicu a dávame prednosť nic nevidime. K tomu všetkému je hlavná ulica mierne zatocena, takze ked vystartujeme je to risk: bud-alebo. Katastrofa!
Odpovedať
Profilova fotka
Toto riesit oficialne s obcou,mestom. Ak dostal povolenie, musi byt zabezpecena bezpecna premavka. Ziadajte minimalne instalaciu zrkadla. A necakajte na skodovu udalost.
Odpovedať
Aby som si mohol zmeniť kvôli dispozícii RD polohu vjazdu na pozemok musel som riešiť oficiálne cez mesto a súhlas a podmienky mi predpísal KDI Polície. Zrealizovať musím podľa nimi stanovených podmienok. A to je rovná ulica kde išlo o posunutie vjazdu o 6m, teda o nič. Ak mu takúto divočinu niekto takto odsúhlasil, musí to mať v SP. Ak urobil štandardnú indiánčinu ohláste to na meste, na KDI a nech riešia oni. Tu už asi nejde o h..., ale možno aj o život.
Odpovedať
@jankazb @pripad001 Ďakujem
Odpovedať
Profilova fotka
urcite toto treba riesit pretoze rychlo sa moze stat zle a pritom sa da tomu lahko predist
Odpovedať
Stavebný zákon a ani vykonávacia vyhláška síce konkrétne neobmedzuje výšku plota, avšak opisne určuje obmedzenia pre rozsah oplotenia. Oplotenie nesmie: a) svojím rozsahom, tvarom a použitým materiálom narušiť charakter stavby na oplocovanom pozemku a v jeho okolí, b) zasahovať do rozhľadového poľa pripojenia stavby na pozemnú komunikáciu, c) ohrozovať bezpečnosť účastníkov cestnej premávky a iných osôb. http://www.vyvlastnenie.sk/clanok/a/a...
Odpovedať
@terezinka555 @majki555 Dakujem za pomoc 😊
Odpovedať
Profilova fotka
na cestu musíš vchádzať opatrne...nemáte chodník pred domom, nepostačuje k výhľadu pred vjazdom na cestu?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?