Pomoze nam vysoky betonovy plot od smradu zo susedovej cisticky?

Profilova fotka
Co myslite? Mate s tym niekto skusenost? :-( Ja teda s muzom nie sme zastancami obetonovania pozemku, ale sused zacal byvat a pouzivat cisticku a aj ked sa snazi a dava bakterie, smrdi to :-(((((. Miesto toho aby som v pohode posedela vonku, ved koli tomu sme sli do domu, aby sme mohli byt vonku na zahrade na dvore.. strasne :-((. Jemu sa to nazbiera nad tym smradlavym deklom a nam to vietor dofukne rovno na terasy. Tie protihlukove priehladne ploty popri dialniciach..mate to niekto?? Kludne by som brala nieco priehladne.. Neviem ale nic najst na nete :-((. Uvazujeme nad vysokym betonovym plotom, teraz mame klasicky malicky zo stlpikov a poplastovaneho pletiva. Ked budeme davat betonovy tak tento musime cely rozbit..ja som z toho na nervy..dalsie 3 tisicky vyhodene doprcic. Co myslite pomohol by plny plot? A aky asi vysoky by ste navrhli? ..dakujem za kazdu dobru radu. Clovek sa tesi ze postavi a taketo debiliny mu komplikuju zivot :-/
Odpovedať
1
2
@henkaa no to asi nepomoze.
Odpovedať
Nepomôže, riešiť by to mal sused, má niekde chybu, nefunguje mu to správne, darmo dáva baktérie ale ono to treba sem tam aj taj vytiahnuť usadeniny. On to musí riešiť.
Odpovedať
Profilova fotka
Presne tak, riesit to musí sused, nefunguje mu to spravne, nakolko nas sused ma tiez cisticku a ani o tom nevieme, absolutne to nie je citit, takze chyba je na jeho strane a plot nepomoze.
Odpovedať
@henkaa toto nie je normalna situacia, susedovi zlyhava cisticka, nasu absolutne necitim ani ked strcim hlavu pod dekel. Treba sa o to aj trosku starat. Darmo budete stavat neviem co, vietor to aj tak stoci k vam do zahrady. Jedine ze by ste ozaj postavili obludu 5m vysoku, ale chcete mat take daco vedla seba? Mal by si to vyriesit sused, prevadzka cisticky ma svoje pravidla a ak obtazuje smradom, myslim, ze sa mozete stazovat.
Odpovedať
tak tak, nech to riesi sused
Odpovedať
do bodky zdielam,co tu uz bolo popisane.
Odpovedať
Profilova fotka
dakujem, ale ako a kde sa mozem stazovat??jemu?? ved od neho to veje k nam..on je v pohodke..ale tak..poviem mu to..uvidime..
Odpovedať
Profilova fotka
a preco si myslite, ze to nepomoze???
Odpovedať
@henkaa teda rozumiem tomu správne, že sused je v pohodke a smraďoch a v idete na svoje náklady stavať 3 tisícový múr, ktorý aj tak nepomôže? V prvom rade on by mal prestať byť v pohode a urgentne začať riešiť situáciu, on je ten čo obťažuje okolie. ]-(
Odpovedať
Ved ak mu smrdi cisticka,tak mu nepracuje dobre, to by mu malo vadit, cochvila ju bude mat zasr-nu po usi a musiet vytiahnut celu. Vy nemate cisticku?
Odpovedať
Profilova fotka
@henkaa kym sa COV rozbehne moze prejst aj pol roka. A sused by ju mal mat odvetranu nad strechu.
Odpovedať
@henkaa normalne sa s nim porozpravat ze to ma nefunkce...ak nepomoze... skusit na obecnom urade aby mu dohovorili a medzi tym kupit vykonny ventilator a posielat mu "smradek" na jeho stranu :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
@drevostavba @henkaa ano, nejak cez obecny urad skuste tu staznost riesit, starosta by mal mat nejaku autoritu, nakoniec, vydavaju k cisticke stanovisko, teda ak ju ma legalne..
Odpovedať
asi mu to nefunguje sused maties cisticku ajeto ok
Odpovedať
Profilova fotka
@atlaska my nemame cisicku. @stolverka no a co si mam pocat? jemu to asi tak nesmrdi, ked mu tovietor odveje :-O . @drevostavba :D s tym ventilatorom nema chybu..@ladislavr skusime teda aj cez starostu.. dakujem Vam :)
Odpovedať
@henkaa sťažovať sa na príslušných inštitúciách, aby došlo k náprave a sused s tým niečo urobil tak, aby to nebolo cítiť.
Odpovedať
A uz ste s nim hovorili o tom? Ked nemate cisticku mate zumpu, najblizsie mu k plotu trocha z tej vasej zumpy vylej.
Odpovedať
@henkaa sused nech si da doporiadku cisticku, nestaci tam davat bakteire do mrtva... ak mu to nefunguje nech zavola obdornikov, ktorí mu cisticku rozbiehali... Inak na SK je vela takych cisticiek aj nas sused oproti ma cisticku a vytesujem sa ako pekne mu funguje no ked pridem k jeho plotu tak hned citim smrad, no k nam to nestatie nedojde lebo je cez cestu....
Odpovedať
zakupit par ventilatorov s pomalymi otackami a nasmerovat od plotu k nemu. Nejaky mesiac vydrzat.
Odpovedať
Neries nasledok na svoje naklady, ale pricinu. Ak do toho chces zainvestovat chod k susedovi popis mu problem a skus sa nejako dohodnut. Ja osobne by som mu tie peniaze, co chces dat do muru radsej prispel k odbornej prehliadke cisticky, respektive kupe novej. Ta cisticka mu jednoducho povedane nefunguje .... je na h***o a to doslova.
Odpovedať
urcite je tam niekde chyba....aj nasi susedia maju a necitim absolutne nic...
Odpovedať
Profilova fotka
sakura77 zavidim :-/
Odpovedať
Profilova fotka
volali sme do firmy ktora sem k nam dodava cisticky..povedali ze maju suseda v databaze, ze mu skusia zavolat ci nepotrebuje servis..ze o nas nic nepovedia..tak uvidime ako sa k tomu postavi.. nebude to zadarmo a on asi pocita kazdu korunu...no tak uvidime :-( ..neviem ci by bolo spravne prispiet mu penizmi na servis..to je cudne, nie?
Odpovedať
@henkaa spravne nie, ale ak to pomoze vyriesit problem, tak to mozno bude aj ovela lepsia investicia, ako stavba draheho plotu..(na ktory ti musi dat sused suhlas..)..
Odpovedať
Profilova fotka
@henkaa tak ono je aj ina moznost :). On je povinny robit testy. Takze, staci sa spytat na zivotnom prostredi na vysledky :).
Odpovedať
Inak im to akoze nevadi??
Odpovedať
@sakura77 asi nie to je ich smradek :-) nas sused ziari spokojnostou ked pozera do cisticky a vysvetluje mi ze tu je spinava voda a vedla cista (obidva vody su rovnako spinave) no on sa vytesujee ako mu funguje cisticka a ako ho to nic nestoji a smrad je tak otrasny no nastastie my sme daleko ;-) @henkaa s tymi skuskami a zivotným prostredím sa mi to pozdava... on je tiez presvedceny ze mu super funguje cisticka? tak ako nas?
Odpovedať
Profilova fotka
ja neviem..oni sa zasili za roh takej sopy ci co je to, takze ku nim to neveje.. a na plot suhlas pytat nebudem. proste ho postavim.. citala som tu vo forach ze nemusim mat povolenie
Odpovedať
Profilova fotka
@henkaa nech si zavola odbornika, cisticka dobre fungujuce NESMRDI.. darmo dava bakterie, mozno to treba riadne precistit.. nemaju nahodou male deti? Ludia casto hadzu do zachodov tie rozne vlhcene obrusky, ked detom s nimi utieraju ritky, ( neviem naco, a ked uz , tak do koša s tym , alebo do plienky a spolu to vyhodit).. u nas je rovnaky problem s kanalizaciou, lebo cerpadla to nevedia roztentovať a pravidelne vypadavaju cerpadla, sice smrad nie je ale necerpaju a tym padom kanalizacia stoji a je vysoko ..... V bytovke sme mavali rovnaky problem s cistickou - ludia tam hadzali kadeco - obaly z vložiek, prezervativy , tieto vlhcene hyg. vreckovky, no cisty bordel.par krat aj handra tam bola spláchnuta... Nechapem to, ze to niekto je schopny vsetko spplachnut :-p Ked sa to precistilo, vytiahlo cerpadlo a vsetko, tak to prestalo smrdiet.. tiez sa nesmu hocijake pripravky pouzivať,oleje liat do vylevky a pod... cisticka nie je len o bakteriach, nech sused zacvaka riadny zasah servisny a bude pokoj.. a nech sa to nauci pouzivať ako treba, nie len on, ale cela jeho rodina. a ak inak neda, aj mu veru prispejte.. ale hlavne nech tam nehádžu kadečo..
Odpovedať
Profilova fotka
@katrin21 katrin ved toto..vyzera to tak, ze sice cisticku maju ale nic viac o nej nevedia..najviac to smrdi ked robia nieco v kupelni..ked perie tak viem presne ze perie lebo citit prasky..a ked vies co na WC tak to zas smrdi po nich..smrdi to aj ked sa vecer sprchuju, to zatvaram okna, ale imje to u ritilebo su zavrety v kupelni a okna aj dvere na dvor maju zavrete.. smrdi todoobeda ked precerpava cisticka ale to su zas oni v robote. suseda je tehotna tak sa vazne ja sa vaaaaazne tak tesim!!! ked ten plot postavime a oni budu smrdiet len sami sebe.. lebo inak sa neda..
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?